Survivor All Star Berna Keklikler Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Survivor All Star Berna Keklikler Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?
Survivor All Star 2022 yarışmasında son dönemde yaşadıkları ile gündemden düşmeyen Berna Keklikler Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Survivor All Star 2022 gönüllüler takımında merak edilen oyunculardan Berna Keklikler kimdir? Dün akşam yayınlanan bölümde 2 oyun alıp dokunulmazlık sembolünü taşıyan Berna Keklik dikkatleri çekti.

Acun Medya yapımcılığında her yıl ekranlara gelen fenomen yarışma Survivor All Star’ da yarışan Berna Keklik ünlenen isimler arasında yerini alıyor. Son haftalarda gündemden düşmeyen ve son oyunda iki oyunu almasıyla da daha çok dikkat çeken Keklikler kimdir?  Kaç yaşında, nereli olduğu merak ediliyor.

Survivor 2017 döneminde yarışmış ve şimdi en iyiler Survivor All Star’da yarışan Berna Keklikler son haftalarda yaşadığı olaylarla gündem olmayı başardı. Sosyal medyada da çok konuşulan ve izleyenler tarafından Berna Keklikler kimdir araştırması yapıyor.

Survivor All Star 2022 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Berna Keklikler 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya’ da dünyaya geldi. Anne ve Babası Almanya’da yaşayan genç yarışmacının bir kız bir de erkek kardeşi vardır. Güzel oyuncu ve model Berna Keklikler ilk olarak Göz isimli yarışma programı ile ekran deneyimini yaşamıştır. Katıldığı yarışmayı kazanarak daha sonra Acun Ilıcalı sunumu ile ekranlarda yerini alan 2017 Survivor yarışmasına kazanmıştır. Döneminin yarışmacısı olan Sabriye ile tatlı atışmalarıyla da gündem olmuştur. Daha sonra ise Stil Avcıları yarışmasına katılmıştır. Ekonomi üzerine eğitim alan güzel isim 2014 yılından itibaren kardeşi ile birlikte hayatını İstanbul’da geçirmektedir. Geçmiş senelerde ise Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany Yarışması 2011 güzeli seçilen güzel model ve oyuncu Çok küçük yaşlardan itibaren yüzme sporu ile ilgilenmektedir. Berna Keklikler, yüzme sporu dışında spor kariyerini hobi olarak yapmış ve Lise mezuniyetinden sonra modelliğe yönelmiştir. 1,76 boyunda olan model Berna Keklikler 61 kilo. 2013 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 2.’lik elde etmiştir.

Günümüzde ise oyunculuk eğitimi almaktadır. Keklikler oyunculuk ve sunuculuk ile kariyerini sürdürmeye karar vermiştir. Çılgın Dershane üniversite yapımında Nesrin karakterine hayat vermiştir. 2015 yılında Star TV'de ekranlara gelen sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun üstlendiği ve jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim’in yer aldığı ’Benzemez Kimse Sana' yarışma katıldı. Benzemez Kimse Sana yarışmasında Berna Keklikler'in canlı sesi ile sergilediği Hadise taklidi çok konuşulmuştu. Genç oyuncu ve model şimdi ise Survivor All Star 2022 yarışmasında performansını sergilemeye devam ediyor.

 

07-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar