Muharrem Türkseven Mahkum'dan Sonra Yeni Dizisiyle Ekranlarda

Muharrem Türkseven Mahkum'dan Sonra Yeni Dizisiyle Ekranlarda
Son olarak Mahkum dizisinde rol alan ve bir sezon boyunca başarılı bir performans ortaya koyan Muharrem Türkseven’in yeni projesi belli oldu.

Son dönemlerin başarılı genç oyuncularından biri olan ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla her geçen gün daha da ünlenen ve hemen her proje için düşünülen bir oyuncu olarak öne çıkan Muharrem Türkseven’in rol alacağı dizi merak konusu olmaya başlamıştı. Başarılı oyuncu son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde başarılı bir karaktere hayat vermiş ve adından sıkça söz ettirmişti. Kendisine verilen hemen her karakteri başarıyla oynayan ünlü oyuncu şimdilerde Star Tv için hazırlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen Ömer adlı projede yer almak için yapım şirketiyle anlaşmaya vardı. Halen prodüksiyon çalışmaları ve cast görüşmeleri devam eden Ömer projesi için oldukça iddialı bir cast hazırlamaya çalışan OGM Pictures’in dizide yer alacak kritik ve önemli bir karakter için Muharrem Türkseven’i özellikle tercih ettiği öğrenildi.

Ünlülerden Oluşan Bir kadro

Star Tv için 2023 yılında yayına girecek ve şimdiden hazırlıkları başlayan Ömer projesi şu sıralar sektörde ve magazin dünyasında en çok konuşulan projelerden biri. Gülizar Irmak tarafından kaleme alınan ve Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu projenin çekimlerine aralık ayı sonu gibi başlanması bekleniyor. Şu sıralar cast görüşmelerine ağırlık veren yapım şirketi iddialı bir kadro kurmak için çalışıyor. Şimdiye kadar Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar ve Gülçin Kültür ile anlaşmaya varan yapım şirketi kadrosuna son olarak son zamanların gözde oyuncularından Muharrem Türkseven’i de dahil etti. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Muharrem Türkseven dizide ailenin damadı sadık karakterine hayat verecek.

Ömer Dizisi Konusu Ne?

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak Ömer dizisi, Netflix’te yayınlanan ve oldukça beğenilen Shitsel adlı diziden uyarlanmış durumda. Dizide Müezzin Ömer ile aşık olduğu ve kendisinden yaşça büyük bir kadın olan Gamze’nin aşkı anlatılmakta. Ömer dizisinde müezzin karakterini Selahattin Paşalı canlandırırken aşık olduğu Gamze karakterini ise başarılı oyuncu Gökçe Bahadır oynayacak. Dizide ayrıca Barış Falay Müezzin Ömer’in babasını, Muharrem Türkseven ise bu ailenin damadını canlandıracak. Muharrem Türkseven’in eşini ise güzel oyuncu Merve Dizdar’ın canlandırması bekleniyor.

06-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar