Arıza 14. Bölüm İzle!

Arıza 14. Bölüm İzle!
Arıza 14. Bölüm İzle; 13 Aralık Pazar akşamı 14. Yeni bölümüyle ekrana gelen Arıza dizisinin 14. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 14. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can ve Murat Dalbatan’ın rol aldığı Arıza bu akşam 14. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Arıza kanalın mafya konseptli dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Cesur ev mert bir taksi şoförü olan Ali Rıza’nın ve çevresindekilerin hikayesini ele alan ve Ali Rıza’nın aşkı için mücadele etmesini ela alan dizi her hafta en çok seyredilen diziler arasında yer alıyor. Pazar akşamlarının güçlü yapımlarından biri olan Arıza bu akşam 14. Yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Arıza izle, Arıza Son Bölüm izle

Arıza Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ali Rıza ve Haşmet son noktaya gelmişlerdir ve birbirlerine karşı rest çekerler. Halide bu durum karşısında ne yapacağını bilemez bir haldedir ve babasının neden bu kadar öfkelendiğini anlamaz. Haşmet sonunda karar verir ve Fuat’ın yanına giderek Ali Rıza’nın gizli görevini deşifre etmek ister. Bunu öğrenen Muzaffer hiç düşünmeden Haşmet’in infazını emreder. Bu sırada Ali Rıza ormanda özel bir tim tarafından başına çuval geçirilerek yakalanır.

Arıza 14. Bölümde Neler Yaşanacak?

Arıza özel bir tim tarafından kafasına çuval geçirilerek ormanda kaçırılmış ve bayıltılmıştır. Gözlerini açtığında ise olmadık işkencelerle karşı karşıya kalır. Uzun bir süre işkenceye tabi tutulan Ali Rıza kendine gelmeye çalışır. Kaçıranların elinden kurtulan Ali Rıza konsorsiyum toplantısında başına gelenleri anlatır ama bunu imin yaptığını bilmediğini söyler. Fuat ise Ali Rıza’ya bunu kimin yaptığını açıklar. Halide ve Ali Rıza arasındaki ilişki Ali Rıza tarafından artık olabilir gibi görünmemektedir ve bu durumu Halide’ye söyler. Halide duydukları karşısında şok olur. Melek ise daha fazla durmamaya ve öğrendiği sırrı haşmet’e söylemeye karar verir. Burak’ın gönderdiği paraların sahte çıkması üzerine Numan Burak’ın evini basar ve ateş etmeye başlar. Kurşunların hedefinde ise Halide vardır. Show Tv’nin heyecanı bir an bile düşmeyen dizisi Arıza bu akşam 14. Yeni bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünü canlitv.com adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

13-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar