Arıza 9. Bölüm İzle!

Arıza 9. Bölüm İzle!
Arıza 9. Bölüm İzle; 8 Kasım Pazar akşamı Show Tv ekranlarında 9. Bölümüyle yayınlanacak Arıza’nın 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 9. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Aylşin turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker’in rol aldığı Arıza dizisi bu akşam 9. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezonun iddialı ve çarpıcı yapımlarından biri olan ve reytinglerde oldukça iyi durumda olan Arıza kanalın mafya merkezli dizilerinden birini oluşturuyor. Dizide mert ve doğru bir adam olan taksici Rıza ile mafya dünyasının kızı bir şekilde tanışırlar ve bu tanışma ikilinin hayatıyla birlikte tüm yakınlarının da hayatını tümden değiştirir. Her bölüm daha heyecanlı hale gelen ve reytinglerde gün lideri olan Arıza bu akşam yeni ve heyecanlı bir bölümüyle daha ekranlara geliyor.

Arıza izle, Arıza Son Bölüm izle

Arıza Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ali Rıza moloz yığınlarının altından son anda kurtulmuştur ve bunu yapan Burak’tan intikam almak için her şeyi yapacaktır. Ancak Ali Rıza’ya Haşmet engel olmuştur. Artık çok daha ciddi ve büyük bir sorunları vardır. Haşmet kendi ailesi ve konsorsiyumun tüm ailesini korumakla görevlendirilmiştir ve bu görevde en güvendiği kişi Ali Rıza’dır. Öbür taraftan Hande yurt dışında bir yardım kuruluşundan doktorluk yapması için teklif almıştır. Dizi bu akşam yeni ve heyecanlı bir bölümle daha ekranlara geliyor.

Arıza 9. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv’nin bu sezon başlayan etkili ve reytingi yüksek dizilerinden biri olan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı Arıza bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Cabir kardeşini öldüren Ali Rıza’dan intikam almaya kararlıdır. Cabir Ali Rıza’yı sadece öldürmek istememekte aynı zamanda ona acıların en büyüğünü yaşatmak istemektedir. Ali Rıza’nın ailesi ise tehlike ortadan kalkana kadar Haşmet’in evine taşınmaya karar verirler. Cabir ise hedefini büyütür ve konsorsiyumdaki herkesi sevdikleri ve aileleriyle tehdit eder. Ali Rıza tüm bunlar karşısında Cabir’e teslim olmaya karar verir ve teslim olur. Ancak Cabir bununla yetinmez ve Ali Rıza’nın sevdiklerini de ortadan kaldırmaya karar verir. Cabir’in yerleştirdiği bombalar her yanı sarmıştır ve Cabir Ali Rıza ve sevdiklerini ortadan kaldırmak için bombaların kumandasına basar ama bombalar patlamaz. Bu sırada çıkan çatışmada Huzeyfe Ali Rıza’nın kurşunlarının hedefi olur.

Arıza bu akşam yayınlanacak 9.yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında saat 20.00’da ekranlara geliyor.

08-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar