Arıza 10. Bölüm İzle!

Arıza 10. Bölüm İzle!
Arıza 10. Bölüm İzle; 15 Kasım Pazar akşamı 10. Yeni bölümüyle ekrana gelen Arıza dizisinin 10. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 10. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can ve Dilara Aksüyek’in yer aldığı ve Pazar akşamları saat 20.00’da Show Tv’de ekrana gelen Arıza dizisinin 10. Yeni bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor. Başladığı günden itibaren Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma unvanını eline geçiren ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği dizi her bölüm yükselen reytingi ve heyecanıyla daha da çarpıcı hale geliyor. Bir mafya dizisi olan ve bir taksi şoförünün genç bir kızın hayatını kurtarmasından itibaren yaşadıklarını ele alan dizi bu akşam 10. Yeni bölümüyle sevenleriyle buluşuyor.

Arıza izle, Arıza Son Bölüm izle

Arıza Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında gelen mafya temalı dizilerden biri olan ve bu sezon başlayan Arıza seyirciyi oldukça etkilemiş durumda. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ali Rıza ailesine zarar vermeyi kafasına koyan Cabir’le kapışır. Cabir’in ailesini rehin alması üzerine onunla hesaplaşmak için bulunduğu yere giden Ali Rıza ailesini kurtarmayı başarır ve bu sırada Cabir’in en yakın adamını da öldürür. Cabir ile daha büyük bir kavgaya tutuşan Ali Rıza’nın artık bir başka görevi de konsorsiyumdaki herkesin ailesini korumaktır.

Ali Rıza 10. Bölümde Neler Olacak?

Ali Rıza Cabir’in büyük tuzağından bombanın patlamaması sayesinde kurtulmuştur. Ancak çıkan çatışmada Cabir’in en yakın adamı ölürken Cabir’de Mert’i vurmuştur. Ali Rıza Mert’i hastaneye yetiştirir ve Mert acil olarak ameliyata alınır. Cabir ise Mert’in ameliyattan sağ çıktını öğrenince hastaneye gelir ancak burada Ali Rıza tarafından yakalanır. Ali Rıza’nın Cabir’le ilgili başka bir planı vardır. Cabir sayesinde konsorsiyumun işini bitirebileceğini düşünmektedir. Bunu Muzaffer’e söyler ve planını anlatır. Konsorsiyumdaki herkes Cabir’in saldırılarına maruz kalmaya başlar. Artık konsorsiyum çatırdamaya başlamıştır. Bu sırada ali Rıza ise Murat’ın ve Derya’nın hayatını kurtarır ve Cabir’i vurur. Burak ise tüm bu yaşananlardan sonra oyun dışında kalmıştır ve konsorsiyumdan atılır. Ali Rıza ve konsursiyum ilişkisi bundan sonra nasıl gelişecektir? Burak yaşananlardan sonra ne yapacaktır? Tüm bunların ve daha fazlasının cevabı bu aakşam ekrana gelecek Arıza Dizisi 10. Bölümünde cevap buluyor. Arıza bu akşam saat 20.00'da Show Tv'de ekranlarda. 

15-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar