Arıza 30. Bölüm (Final) İzle

Arıza 30. Bölüm (Final) İzle
Arıza 30. Bölüm (Final) İzle; 11 Nisan Pazar akşamı 30. Ve final bölümüyle ekrana gelen Arıza’nın 30. Bölümünü (Final) tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arıza 30. Bölüm (Final) İzle; Başrollerinde tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Dalbatan ve Dilara Aksüyek’in yer aldığı Arıza bu akşam saat 20.00’da 30 bölümü olan final bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve kanalın en iddialı yapımları arasında yer alan ve reytinglerde de oldukça iyi durumda olan Arıza bir gencin mafyaya karşı verdiği mücadeleyi ve babasını aramasını konu ediniyor. Dizi başladığı günden itibaren seyirci tarafından heyecanla seyredilirken aldı reytinglerle de kanalı ve yapım şirketini mutlu etti. Ancak son anda yaşanan bazı gelişmeler sonrasında kanal tarafında dizinin final yapmasına karar verildi. Bunda dizi setinde yaşandığı iddia edilen olayların ne kadar etkisinin oldu ise her daim tartışıldı. Ama sonunda dizi bu akşam saat 20.00’da 30. Bölümü olan Final bölümüyle son kez seyirci karşısında olacak. Dizinin final bölümü bu akşam saat 20.00’da.

ARIZA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarının mafya hikayeli dizilerinden biri olan ve bu sezon başlayan Arıza bir gencin babasını aramak için verdiği mücadeleyi ve bu sırada da mafyayla olan hesaplaşmasını anlatıyor. Dizi aldığı reytinglerle oldukça iyi bir konumda bulunurken final yapması oldukça şaşırtıcı bulundu. Dizinin yayınlanan son bölümü ise final bölümüne hazırlık olarak ele alındı ve hikayede açık uçlar kapatılarak toparlandı. Ali Rıza babasını bulmuş ve onu eve getirmiştir. Bu durum ise herkesi şaşırtmıştır.

Arıza 30. Bölümde (Final) Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarının başarılı dizisi Arıza bu akşam son kez seyirciyle buluşuyor. Sezon başında büyük bir iddia ile yayına başlayan dizi iddiasını ortaya koyarak aldığı reytingle dikkatleri üzerine çekti. Ancak ne olduysa daha sonra oldu ve dizi setinde bazı olumsuz olaylar yaşandı. Bunun üzerine de dizinin finaline karar verildi. Dizinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde Ali Rıza ve Haşmet son kez savaşmaya karar verirler. İkili bu yaşadıkları savalı kökten bitirecek bir plan yaparlar. Ancak Halide bu savaş sonunda Ali Rıza’yı kaybetmekten korkmaktadır. Ali Rıza bunca zamandır dost bildiği Muzaffer ile karşı karşıya gelmiştir. Burak ise istediği güce kavuşamamaktan dolayı çok öfkelidir. Burak ve Ali Rıza karşı karşıya gelirken bu aslında bir sondur. Öbür taraftan Halide’nin ali Rıza’ya bir sürprizi vardır. Halide hamiledir. Arıza bu akşam saat 20.00’da 30. Bölümü olan final bölümüyle Show Tv ekranlarında son kez izleyici karşısına çıkıyor.

11-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar