Umut Akyürek Ameliyat Oldu

Umut Akyürek Ameliyat Oldu
Türk Sanat Müziğinin ünlü isimlerinden biri olan 47 yaşındaki Umut Akyürek gözkapaklarından ameliyat oldu. Ünlü isim operasyonun 40 dakika sürdüğünü belirtti.

Magazin dünyasında sık sık gündem olan ve sosyal medyanın da en çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Umut Akürek’in sık sık gündeme geldiği konu olan estetik operasyonu ile ilgili bir kez daha operasyon geçirdiği öğrenildi. Estetik sebebiyle sık sık gündem olan ve ünlü oyuncu Angelina Jolie’ye benzerliği ile dikkatleri çeken ünlü şarkıcı Umut Akyürek bu benzerlik için tamamen tesadüf hiçbir estetik yok açıklamalarıyla da gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı Umut Akyürek geçtiğimiz günlerde bir kez daha estetik operasyonu geçirdi ve ameliyat masasına yattı Göz kapaklarından ameliyat olan ünlü ismin bu son operasyonu da yine diğerleri gibi magazin sayfalarında ve sosyal medyada yer aldı ve çokça konuşuldu. Umut Akyürek geçirdiği 40 dakikalık operasyon sonrasında doktoruna teşekkür etti.

Gözkapaklarından Ameliyat Oldu

Türk sanat Müziği’nin önde gelen isimlerinden şarkıcı Umut Akyürek gözkapaklarından estetik ameliyatı oldu. Daha önce de birçok kez estetik operasyonu geçire ünlü isim son operasyonun ardından doktoruma teşekkür etti. Operasyonun 40 dakika sürdüğünü belirten Umut Akyürek bu anları paylaştı. Operasyon sonrası doktoruna teşekkür eden Umut Akyürek sosyal medya hesabından yaptı paylaşımda “gözlerimdeki yılların izini sadece 40 dakikada en ufak bir acı rahatsızlık hissettirmeden silen çok büyük bir değer” ifadelerini kullandı. Angelina Jolie’ye benzerliği ile dikkatleri çeken Umut Akyürek bu konuyla ilgili olarak daha önce “Angelina Jolie’ye benzemeye çalışmıyorum. Bu benzerlikte cerrahi bir müdahalenin etkisi yok. Eski fotoğraflarıma bakın dilerseniz. Dudaklarım yüzde 100 orijinal” açıklamasını yapmıştı.

Çok Utanırdım

Ünlü isim daha önce yaptığı bir açıklamada da gençlik yıllarındaki halinden bahsederek o günkü halinden çok utandığını belirtti. Umut Akyürek gençlik zamanlarıyla ilgili olarak “biliyor musunuz ben o yıllarda dudaklarımdan dolayı kendimi çok çirkin bulur çok utanırdım. Çünkü güzellik algısı büyük dudaklar değildi, insanların garibine giderdim. Allah şahit bu yüzden çok üzülürdüm. Gerçi şimdi de mutlu olduğum söylenemez. Bu seferde orijinal olduğunu anlatmak zorunda kalıyorum” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü isme geçirdiği operasyondan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

11-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar