Arka Sokaklar 14. Sezon Çekimleri Başladı!

Arka Sokaklar 14. Sezon Çekimleri Başladı!
Kanal D'nin 13 sezondur devam eden efsane dizisi Arka Sokaklar 14. sezon çekimlerine başladı. Dizi yeni yayın dönemine ne zaman merhaba diyecek? İşte ayrıntılar!

Bir nesil onunla büyüdü desek yeridir. Bundan tam 14 sezon önce Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve adeta yıllara meydan okuyarak ve seyirci kitlesinden bir şey kaybetmeden, aksine her sezon üzerine koyarak ilerleyen efsane dizilerden Arka Sokaklar yeni yayın döneminde de Kanal D’nin umut bağladığı dizilerden olacak. Tam 13 sezondur yayınlanan ve 521. Bölümüyle geçtiğimiz sezon finaliyle ekranlara kısa bir yaz arası veren dizi 14. Sezonuyla Eylül ayından itibaren yeniden Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kimsenin ummadığı ve beklemediği bir başarıyı yakalayan ve her sezon bu sezon final mi yapacak diye sorduran ancak her defasında devam eden dizi Kanal D’nin şu ana kadar yayınlanan en uzun soluklu dizisi oldu. Komiser Mesut’u, Rıza Babası, Hüsnü Çoban’ı, Ali Komiseriyle adeta bizden biri gibi olan dizi neredeyse her kesim tarafından beğeniyle seyredildi. Öyle ki 20 yaşından büyük her seyirci mutlaka birkaç bölümü seyretmiştir ve Arka Sokaklar’ı seyretmeyen 20 yaş üstü kimse yoktur. Tam anlamıyla efsane haline gelen arka sokaklar geçtiğimiz günlerde 14. Sezonun çekimlerine başladı. İşte ayrıntılar.

Arka Sokaklar 14. Sezon 522. Bölüm Çekimlerine Başladı!

Erler Film tarafından bundan tam 13 sezon önce Kanal D için hazırlanan ve yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği Arka Sokaklar ekibi ve oyuncuları geçtiğimiz günlerde 14. Sezon çekimleri için toplandı. Ekip ve oyuncular önce bayramlaştı ardından vira Bismillah diyerek 14 sezon, 522. Bölüm çekimlerine başladı. Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un, senaristliğini Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un üstlendiği, senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul’un yaptığı Efsane dizi Türk dizi tarihinin de en uzun soluklu dizileri arasına girdi. Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Nazlı Tosunoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar ekibinin çekimler sırasında ilk günkü heyecanla çekimlere başlaması dikkat çekti.

Arka Sokaklar Konusu!

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan sivil bir ekip, minibüsleriyle İstanbul’un sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadır. Arka Sokaklarda görev yapan polisler görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadırlar. İstanbul sokaklarında her türlü neşeyi ve kederi birlikte yaşamakta ve kanunun koruyucusu olmaktadırlar.

16-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar