“Sevdim Seni Bir Kere” Dizisinin Çekimleri Başladı!

“Sevdim Seni Bir Kere” Dizisinin Çekimleri Başladı!
Star Tv için Focus Film tarafından hazıranmaya başlanan günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere'nin çekimleri başladı. Yeni günlük dizisi ne zaman ekranlara gelecek? İşte detaylar!

Yeni yayın dönemi yaklaşırken ulusal bazda yayın yapan bütün kanallar bu günlerde hızlı bir koşuşturmaca içine girdiler. Yeni programların yayına yetiştirilmesi için çalışılırken geçtiğimiz sezon yayınlanan ve bu sezon yeni bölümleri ekrana gelecek olan yapımların da son dokunuşları yapılıyor. Kanalların bu yayın döneminde de en büyük kozları yine diziler olacak gibi görünüyor. Farklı kanallarda birçok yeni yapım dizi yayına girmek için gün sayarken hemen her kanal günlük dizilerle of prime time kuşağında rakiplerinin önüne geçmek için çalışıyor. En son Star Tv’nin de günlük dizi yayınlamak için günlük dizi konusunda tecrübeli Focus Film’le anlaştığı haberleri gelmişti. Focus Film’in Star Tv için yapım çalışmalarına başladığı Sevdim Seni Bir kere adlı günlük diziyle ilgili tüm bilgileri sizler için topladık. İşte Star Tv’nin gündüz kuşağının lokomotifi olacak Sevdim Seni Bir Kere adlı dizinin bilgileri!

Sevdim Seni Bir Kere’nin Çekimleri Başladı!

Focus Film tarafından Star Tv için projelendirilen günlük dizi Sevdim seni Bir Kere’nin tüm hazırlıkları bitti. Cast, mekan, ekip, sanat, hikaye, senaryo gibi bütün basa başı çalışmaları biten dizinin çekimleri için sete inildi ve motor denildi. Eylül yayın dönemine yetiştirilmeye çalışılan ve en erken eylül sonu gibi Star Tv ekranlarında olacak olan Sevdim Seni Bir Kere hızlı bir girişle çalışmalarına başladı. Focus Film’in günlük dizilerdeki başarısından ve tecrübesinden dolayı hazırlıkların kısa sürede bitirildi. Daha önce Unutma Beni, Beni Affet, Aşkların En Güzeli, Deniz Yıldızı gibi günlük dizilere imza atan ve bu dizilerde oldukça başarılı olan Focus Film’in yeni yapacağı sevdim Seni Bir Kere dizisinin yapımcılığını Nilgün Sağyaşar, yönetmenliğini Bergüzar Demiroğlu ve Mihriban Şahin’in üstleniyor. Dizinin yine diğer günlük diziler kadar başarılı olacağı tahmin ediliyor.

Sevdim Seni Bir Kere Oyuncu Grubunda Kimler Var?

Focus Film’in Star Tv için hazırlamaya başladığı ve çekimlerine başlanılan günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere yapım şirketinin diğer günlük dizileri gibi yine Ankara merkezli bir yapım olacak. Bu sebeple dizide daha çok Ankara ve çevresinde oturan oyunculardan oluşan bir cast tercih edilmiş durumda. Dizinin oyuncu grubunda Berk Bakioğlu, Şifanur Gül, Yağmur Çokgenç, Pervin Balcı, Çağdaş Serter, Şirin Çetinel, Önder Atakanlı, Sevgi Temel ve Eneshan Nalbant gibi oyuncular yer alıyor.

15-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar