Arka Sokaklar 535. Bölüm izle!

Arka Sokaklar 535. Bölüm izle!
Arka Sokaklar 535. bölümü ile heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor. Kurye'nin evine giren Hüsnü, Zeliş'in kanepede hareketsiz yatan halini görünce ne yapacak?

Kanal D ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan dizisi Arka Sokaklar 535. bölümü ile takipçilerine heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor. Zeliş, Tarık tarafından kaçırılmış ve rehine olarak tutuluyordu. Kurye'nin evine giren Hüsnü, Zeliş'in kanepede hareketsiz yatan halini görünce ne yapacak? Acı dolu gerçekle yüzleşen Hüsnü’nün tepkisi ve Zeliş’in ölüm kalım mücadelesini merak edenler için Arka Sokaklar, 535. yeni bölümüyle haberimizde. Şimdi detaylar!

Arka Sokaklar 535. Bölüm izle!

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar, 13 Aralık Cuma akşamı 535. yeni bölümüyle sevenleriyle buluşuyor. Dile kolay tam 535 bölümdür heyecan ve aksiyonun hız kesmediği dizi olan Arka Sokaklar'da 535. Son bölümde Hakan'ın başı eskor Dilek'in yüzünden belaya giriyor. Tarık'ın elinden Zeliş'i kurtarmak için operasyon düzenleyen ekip gördükleri manzara karşısında şok oluyor. Kendisine bir itirafta bulunulan Ezgi buna nasıl tepki verecek? 535. Bölümüyle Arka Sokaklar 13 Aralık Cuma akşamı saat 20:00 Kanal D ekranlarında.

Arka Sokaklar yeni bölümde neler oluyor?

Tarık tarafından kaçırılan Zeliş, Kurye'nin elinde rehine olarak tutulmaktadır. Tehlike altındaki kızına ulaşmak isteyen Hüsnü çaresizce çırpınmaktadır. Kurye'ni yerini öğrenen Hüsnü, ekiple birlikte derhal olay yerine intikal eder. İçeri girdiklerinde gördükleri karşısında şok olurlar. Rehine Zeliş hareketsiz olarak kanepede yatmakta ve ölüp ölmediği belli olmamaktadır. Yıkılan Hüsnü kızının hayatta olup olmadığını bilmediği için yanına gitmekten çekinir. Zeliş'in yerini nasıl bulduklarını ve kanepede hareketsiz yatan Zeliş’in ölüp ölmediğini bu akşam hep birlikte izleyip öğreneceğiz.

Hakan’ın başı derde giriyor

Eskor Dilek'in yaşadığı bir sıkıntı yüzünden onun evine giden Hakan, yerde yatanın kim olduğunu sorar. Dilek, müşterisi olduğunu söylese de Hakan ona inanmaz ve adamın yaşayıp yaşamadığını kontrol eder. Hakan'ın başı yine beladadır. Evdeki adamın ölü olup olmadığı belli değildir. Hakan tam bir ikilemdedir. Bu olayı örtbas mı edecek; yoksa, ekibe bildirip polislik görevini mi yapacak?

Cemal itiraf ediyor!

Arka Sokaklar’da tüm bu gelişmeler yaşanırken ekibin kızları özel bir görev ile operasyona gönderilir. Operasyon sırasında etkileşime girdiği suçlu ile zor duruma düşen Ezgi, Cemal’ın müdahale etmesiyle neye uğradığını şaşırır. İyice canı sıkılan Ezgi, bu müdahalenin sebebini Cemal’e sorduğunda ummadığı bir cevap alır. Cemal, Ezgi’ye aşkını itiraf eder. Ezgi’nin tepkisi ve diğer gelişmeler 13 Aralık Cuma günü saat 20:00’de Kanal D ekranlarında. Canlitv platformu olarak keyifli seyirler diliyoruz.

13-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar