7. Koğuştaki Mucize filminden yeni bir rekor daha!

7. Koğuştaki Mucize filminden yeni bir rekor daha!
Vizyona girdiği günden bu yana rekor üzerine rekor kıran film 7. Koğuştaki Mucize'den yeni bir başarı daha. O filmi bile geride bıraktı..

Motion Content Group ve Lanistar Media imzası taşıyan 7. Koğuştaki Mucize filmi başarıya doymuyor. Vizyona girdiği ilk günden rekor kırmaya başlayan 7. Koğuştaki Mucize'den yeni bir rekor daha geldi. İzleyenleri gözyaşlarına boğan filmin bu başarı herkesin ağızını açıkta bıraktı.

7. Koğuştaki Mucize başarıya doymuyor!

Ekim ayının 11'inde vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize filminin başrollerinde Aras Bulut İynemli, İlker Aksum ve Mesut Akusta gibi önemli isimler yer alıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde ve Çukur dizileri ile izleyicinin büyük beğenisini toplayan genç oyuncu Aras Bulut İynemli, bu filmde zeka yaşı gelişmeyen bir babayı canlandırdı. Baba ve kızın hikayesini konu alan filmde rol alan oyuncuların gösterdiği performans büyük beğeni topladı. Ve 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları, filmi izleyen birçok kişiyi gözyaşlarına boğdu. 11 Ekim 2019 tarihinde vizyona giren  7. Koğuştaki Mucize sinema filmi projesini, yayınlandığı 3 günde toplam 615.411 seyirci izledi. 7. Koğuştaki Mucize bu izlenme oranı ile 11.267.063.00 hasılat elde etti. Bu rakamlar filme rekor kırdırdı. Daha sonrasında ise 1 haftada yaklaşık 1 milyon 200 bin seyirci sayısına ulaştı. 7. Koğuştaki Mucize filminin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, "Bir hafta geçti, seyircimiz filme büyük bir ilgi gösterdi. Bu başarı ekip işi, çok emek harcadık. Emeklerimizin karşılığını almak, insanların beğenisini görmek çok keyifli. İyi ki geldiniz" açıklamasında bulundu. 

Recep İvedik 5’i geride bıraktı!

Vizyona girdiği günden bu yana 5 milyon 144 bin 563 seyirciyle 2019’un “En Çok İzlenen Filmi” oldu. Hatta bununla da kalmayan film yeni bir rekora daha imza attı. En çok izlenen film olmasının yanı sıra 87 milyon 440 bin 351 hasılatla “Tüm Zamanların Hasılat Rekoru”nu kırdı. Hatta 85 milyon 986 bin 157 hasılatla ilk sırada yer alan Recep İvedik 5’i geride bıraktı. Filmin bu başarısı hem oyuncuları hemde yönetmeni çok memnun etti. 7. Koğuştaki Mucize filmi 1983 yılında sıkı yönetim altındaki Ege kasabasında yaşayan ve haksız yere hapse atılan zeka yaşı gelişmeyen baba Memo ile 7 yaşındaki kızı Ova’nın yeniden kavuşmaya çalışmalarını konu alıyor.

14-12-2019
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar