Arka Sokaklar 539. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 539. Bölüm İzle!
Arka Sokaklar 539. Bölüm İzle; 24 Ocak Cuma akşamı 539. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar 539. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 539. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin,Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu’nun rol aldığı Arka Sokaklar 539. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan ve başladığı günden beri reytinglerini devamlı yükselten Erler Film imzalı Arka Sokaklar bu sezonda yine Kanal D’nin en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Dizi İstanbul Sokaklarında meydana gelen polisiye olaylara müdahale eden bir ekibin hikayesini konu alıyor. Sezon başından beri Arka Sokaklar ekibinin başına bela olan Kurye lakaplı Tarık önce Komiser Hüsnü’nün kızı Zeliha’yı kaçırdı ve uzun süre Zeliha’yı alıkoydu. Son olarak Komiser Hüsnü’yü kaçıran Tarık yine Arka Sokaklar ekibinin hedefindeki isim olarak bölüme damga vuruyor. Cuma akşamlarının heyecanla seyredilen yapımı Arka Sokaklar’ın 539. Bölümünü tek parça ve ful seyretmek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Kanal D’nin Cuma akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam 539. Bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar Ekibinin uzun süredir peşinde olduğu Kurye lakaplı Tarık’ın yaptıkları diziye damgasını vuruyor. Komiser Hüsnü’nün kızı Zeliha’yı alıkoyan ve son olarak da Komiser Hüsnü’yü kaçıran Tarık Komiser Hüsnü’yü öldürmekle tehdit etmektedir. Zeliha ise tüm bu olanlardan kendini sorumlu tutar.

Arka Sokaklar 539. Bölüm Özeti!

Arka Sokaklar’ın 539. Bölümü büyük bir heyecan fırtınasına sahne oluyor. Bölümde Komiser Hüsnü kaçırılıyor ve fidye karşılığında serbest bırakılma vaadinde bulunuluyor. Ancak Hüsnü’yü kaçıran Kurye Tarık’ın niyeti bambaşkadır. Bu arada Hüsnü’nün kaçırılmasıyla birlikte ekibin içinde de büyük tartışmalar yaşanır. Engin ve Mesut birbirine girerler. Bu arada Tarık Hüsnü’yü bırakma karşılığında ekipten fidye talep etmektedir. Ekip ise Hüsnü’yü kurtarmak için araştırmalara başlar ve Servet adında birine ulaşır. Öbür taraftan ekip Hüsnü için talep edilen fidyeyi toplar ve kızı Zeliha’ya verir. Zeliha babasını kurtarmak için fidyeyi götürürken ekip onu takip etmektedir. Bu arada Tarık fidyeyi beklediği yerde Hüsnü’yü ve kızı Zeliha’yı hedefine alır. Tarık’ın dürbünlü silahının ucunda Hüsnü ve kızı vardır. Ekip zamanında yetişebilecek midir, Hüsnü kurtarılabilecek midir, Zeliha bu durumda ne yapacaktır? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası Arka Sokaklar 539. Bölümde.

Arka Sokaklar 539. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

24-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar