Arka Sokaklar 541. Bölüm izle!

Arka Sokaklar 541. Bölüm izle!
Arka Sokaklar 541. Yeni bölümü izlemek isteyenler Savcı’nın Rıza Babadan hesap sormasına tanık olacaklar. Bombalı tuzakla karşı karşıya kalan ekip, bu cendereden nasıl kurtulacak?

Kanal D’de Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar 541. bölümü ile yine gerilim ve aksiyon yaşatmaya devam ediyor. Nevres'in saklandığı villayı kuşatma altına alan Ekibin karşılaşacağı kötü sürprizin damga vuracağı Arka Sokaklar 541. Yeni bölümü izlemek isteyenler Savcı Fahri’nin Rıza Babadan hesap sormasına tanık olacaklar. Bombalı tuzakla karşı karşıya kalan ekip, bu cendereden nasıl kurtulacak? Merak dolu anları ekrana taşıyan Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde yaşanacaklar an be an haberimizde. Şimdi detaylar.

Arka Sokaklar 541. Bölüm izle!

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz gibi usta oyuncuların rol aldığı Arka Sokaklar 7 Şubat Cuma akşamı 541. Yeni bölümle izleyicisiyle buluşuyor. Heyecanın ve aksiyonun sürekli arttığı son bölümde Nevres’ten dolayı Savcı Fahri’nin hesap sormasına maruz kalan Rıza Baba istifanın eşiğine geliyor.

Ekip tuzağa düşüyor!

Nevres ve Kurye'nin yerini tespit eden Ekip, operasyon için düğmeye basar. Gidilen adreste Nevres'in adamları ile çatışan Ekip çatışmayım bastırır ancak Nevres sırra kadem basmıştır. Hatta Nevres, ekibi görüntülü arayarak ekibin aklıyla dalga geçer. Aradığı yer İstanbul'un kalabalık bir semtidir. Nevres ve canlı bomba olan adamı o sırada orada bulunan Arda’nın üstüne yürür. Nevres, öcünü alacağını düşündüğü eylemin fitilini ateşlerken canlı bomba infilak eder. Can pazarına dönen meydanda ölü ve yaralılar vardır. Ekip, arkadaşları Arda'dan haber almaya çalışırken Arda'ya bir türlü ulaşılamaz. Bombalı eylem yüzünden öfkelenen Savcı, hemen Rıza Baba’yı sorgular.

Rıza Baba istifa mı ediyor?

Rıza Baba’nın zamana ihtiyacı vardır. Müsaade isteyip Nevres'i yakalayacaklarını söylese de Savcı’nın öfkesi dinecek gibi değildir ve Rıza Baba’dan hesap sorar. Zaten bir süredir mesleği bırakma zamanının geldiğini düşünen Rıza Baba artık istifayı ciddi ciddi düşünmektedir. Olaylar bu minvalde gelişirken Kurye'nin saklandığı yeri öğrenen Zeliş, hemen olay yerine intikal eder. Çok geçmeden arabasıyla gelen Kurye görünür. Silahını çıkaran Zeliş’in hedefinde Kurye vardır. Arda, bombalı eylemden sağ kurtulabilecek mi, Rıza Baba istifanın eşiğinden dönecek mi; Zeliş, Kurye'yi öldürecek mi? Hepsi ve daha fazlası 7 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’DE Kanal D’de.

Arka Sokaklar Son Bölümde Neler Oldu?

Hüsnü ve Zeliha kurtulurken Nevres, Ekibin elinden kaçıp gitmeyi başarmıştır. Olaya kızan Savcı Fahri, Rıza Baba’yı sıkıştırır. Ailesinin katilinin Mesut olduğunu düşünen Nevres büyük bir eylemle intikam yemini eder. Nevres ve Baki’nin peşine düşen ekip, kısa bir çatışmadan sonra arabaya ulaşırlar ancak arabanın kapısını açtıklarında Ayşe ve İkbal’in cesediyle karşılaşırlar. Vicdan azabı çeken Mesut, kendini asla affetmeyecektir.

07-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar