Fox Tv’de Yayınlanan Benimle Söyle Yarışması Yayından Kaldırıldı mı?

Fox Tv’de Yayınlanan Benimle Söyle Yarışması Yayından Kaldırıldı mı?
Fox Tv’de Yayınlanan Benimle Söyle Yayından Kaldırıldı mı? Henüz üç bölüm yayınlanan ve kanal tarafından yayın akışından çıkarılan program yayından kaldırıldı. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan yarışma programı Benimle söyle Yayından kalktı mı? Henüz üç bölümü yayınlanan ve ne yazık ki seyirciden beklenen ilgiyi görmeyen ve reytinglerde çok gerilerde yer alan Benimle Söyle Yarışmasıyla ilgili kulislerde yayından kaldırılacağı iddiaları sıklıkla dile getiriliyordu. Med yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Fatih Aksoy sunuculuğu da Enis Arıkan tarafından yapılan ve büyük umutlarla yayına giren yapımın kötü giden reytingleri kanalı ve yapım şirketini mutlu etmiyordu. Bu durumun fazla uzun sürmeyeceği düşünülürken son gelen haber herkesi şaşırttı. İşte detaylar!

Fox Tv’nin Benimle Söyle Yarışması Yayından Kaldırıldı!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yeni yayına giren Med Yapım imzalı Benimle Söyle yarışması yayından kaldırıldı. Fox Tv ya da Med yapımdan herhangi bir resmi açıklama yapılmamasına rağmen Benimle Söyle Yarışmasının yayından kaldırılması başladığı günden itibaren zaten bekleniyordu. Zira yapım ilk bölümden itibaren seyirciden beklenen ilgiyi görmedi ve reytinglerde çok gerilerde kaldı. Aynı zamanda yüksek maliyeti olan yapımın bu haliyle devam edemeyeceği ve yakın zamanda biteceğine dair açıklamanın yapılması bekleniyordu. Her ne kadar resmi bir açıklama yapılmasa da Benimle söyle yarışması yayından kaldırıldı. Program üç bölüm yayınlanırken çekilen 9 bölüm böylece yayınlanamadan yayından kaldırılmış oldu.

İddialı Başlayan Yarışma Sadece Üç Bölüm Sürdü!

Büyük umutlarla başlayan ve birbirinden yetenekli yarışmacıların 100 kişilik jüri önünde performanslarını sergileyerek onları ayağa kaldırmaya ve böylece en çok jüri üyesini ayağa kaldıranın finale gideceği yarışma henüz üç bölüm yayınlanmıştı. Reytingleri istenilen seviyede olmayan program geçtiğimiz günlerde Fox Tv tarafından yayın akışından çıkarılmış ve hangi gün yayınlanacağı ise belirtilmemişti. Son gelişmelere göre de program yine Fox Tv’nin güncel programlar listesinden kaldırıldı ve kanalın arşivine gönderildi. Böylece üç bölüm yayınlanan yarışma 9 bölümü daha olmasına ve bu bölümlerin çekilmesine rağmen yayından kaldırıldı. Jüri Kadrosunda, Ayta Sözeri, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Metin Arolat, Nuri Harun Ateş, Çağatay Akman, Melihat Gülses, Orçun Süneae ve Gül Akad gibi isimlerden oluşan yarışma programıyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

06-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar