Mucize Doktor dizisine taze kan!

Mucize Doktor dizisine taze kan!
Fox Tv ekranlarında fırtına gibi esen Mucize Doktor kadrosunu güçlendiriyor. Taner Ölmez'in başrolde olduğu Mucize Doktor dizisine taze kan olarak bir oyuncu daha katıldı

Fox Tv ekranlarında fırtına gibi esen Mucize Doktor dizisi her geçen gün kadrosunu güçlendiriyor. Taner Ölmez ve Onur Tuna’nın başrolde olduğu Mucize Doktor dizisine taze kan olarak bir oyuncu daha katıldı. Seyircilerde bir farkındalık oluşturan Mucize Doktor’a 23. Bölüm itibariyle dahil olan oyuncuyu ve nasıl bir karakterde olacağını mercek altına aldık. Şimdi detaylar

Mucize Doktor dizisine taze kan!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder, Fırat Altunmeşe gibi usta oyuncuların görev yaptığı Mucize Doktor dizisinin 22. Bölüme Serra Pirinç konuk olacak. Bu hafta diziye konuk olarak katılan Pirinç'in önümüzdeki bölümlerde hangi rolle diziye dahil olacağı tam olarak netleşmedi. canlitv olarak bu konuda bir gelişme olduğunda takipçilerimizi haberdar etmeye devam edeceğiz.

Vuslat’tan Mucize Doktor’a

Genç oyuncu Serra Pirinç, TRT1 ekranlarında çok başarılı bir sezon geçirip final yapan Vuslat dizisinde görev yapıyordu. Bizim Hikaye dizisindeki Müjde karakteriyle yıldızı parlayan akabinde Vuslat dizisinde görev yapan genç oyuncu, uyarlama olduğu halde ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisine 23. Bölüm itibariyle dahil olacak.

Farklı Oyuncuları Konuk Ediyor

Farklı konusu ve sıradışı hikayesiyle adından sıkça söz ettiren Mucize Doktor, hemen her bölümde ünlü oyuncuları konuk ediyor. Öyle ki 22 bölüm yayınlanan diziye daha önce Yasemin Özilhan, Özge Özpirinççi, Ali Semi Sefil, Şerif Erol, Beren Gökyıldız ve Kemal Başar gibi isimler konuk olmuş ve seyircide unutulmaz anlar bırakmıştı.

Mucize Doktor son bölümde neler oldu?

Acilde işler arap saçına dönünce ekipten biri yardım etmek için içeri dalar. Asayiş sağlansa da tehlike tam olarak atlatılmış değildir. Ferman’ın durumu dakikalar geçtikçe daha da ağırlaşır. İçeride yeterli imkanlar olmadığı için ekip mecburen hasta yakınlarından yardım ister. Ortalığı kasıp kavuran salgından kurtulabilmek için herkesin elbirliğiyle mücadele etmesi gerekmektedir. Tüm bunlar olurken acilde bir doğum başlar ve işler iyice zorlaşır.

Serra Pirinç Kimdir?

1997 İstanbul doğumlu güzel oyuncu liseden sonra Tiyatro Teras'ta oyunculuk eğitimi aldı. Halen çalışmalarını Rezzan Çankır Oyunculuk ajansına bağlı olarak sürdüren Serra Pirinç, sempatik tavırları ile dizilere renk kattı. Sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanınan genç oyuncu kariyerine Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisiyle başladı. Peşinden ekranların sıradışı dizilerden biri olan Vuslat dizisinde rol aldı. Dizinin final yapması üzerine Mucize Doktor’a dahil oldu.

08-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar