Arka Sokaklar 547. bölüm izle

Arka Sokaklar 547. bölüm izle
Arka Sokaklar 547. bölüm izle! Arka Sokaklar dizisinin 20 Mart Cuma akşamı ekrana gelen 547. bölümüne yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Arka Sokaklar 547. bölüm izle! Kanal D'nin ekran klasiği Arka Sokaklar, 20 Mart Cuma akşamı saat 20:00'da 547. bölümüyle ekrana geldi. Erler Film imzasıyla 10 yılı aşkın süredir ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen dizi severler hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Arka Sokaklar 547. bölüm nereden izlenir? İşte cevabı.

Arka Sokaklar 547. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü'nün bulunduğu Arka Sokaklar gibi isimleri bir araya getiren Arka Sokaklar, ilk bölümünün üzerinden yıllar geçmesine karşın hala büyük bir heyecanla takip ediliyor. Arka Sokaklar son olarak 20 Mart Cuma akşamı 547. bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Hala oğlunun ölümünün üzüntüsünü yaşayan Kadri, intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır. Bu sırada eski karısı Nükhet ile karşılaşır. Kadri, oğlunu öldüren polisi araştırması için Aslı'dan yardım ister. Aslı ise Hasan tarafından yakın markaja alınmıştır. Nadya ve Engin'in arasında soğuk rüzgarlar eser. Casusluk yaptığı ortaya çıkan Nadya, kendini Engin'in gözünde temize çıkarmak ister. Alper tarafından kandırıldığını söyler. Bu sözler Engin'in olanları unutmasını sağlayamaz. Engin, iki aracın saldırısına uğrar. Kar maskeli zanlılardan biri Karl'dır. Nadya, Engin'in vurulduğunu öğrendikten sonra Karl'ı sorguya çeker. Bir daha bu tür bir şey yapmamalarını ister. Karl ise Engin'i öldürmek istediği cevabını verir. Nadya ise Alman istihbaratı ve Türk polisini kendilerinden uzak tutmaları gerektiğini söyler. Mesut ve Selin sakin bir şekilde evde otururken Beyza'dan gelen mesaj Selin'i harekete geçirir. Adem'i kaçıranlarla ilgili bir bilgi gelir ve Selin olay yerine tek başına gider. Zaman geçer ve Selin bir türlü gelmek bilmez. Endişelenmeye başlayan Mesut, Beyza'dan olay yerinin konumunu alır. Ekip Selin'in gittiği tamirhaneye gider ancak olay yerinden hiç kimse yoktur. Olay yerine tek başına intikal eden Selin'in nerede olduğu büyük merak konusudur.

20-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar