Serenay Sarıkaya’ya Kötü Haber!

Serenay Sarıkaya’ya Kötü Haber!
Acıların kadını Bergen filminde başrol oynayacak olan Serenay Sarıkaya’ya kötü haber. Hazırlıklarını sürdüren oyuncuyu üzen kötü haber nedir ve ünlü oyuncu nasıl bir tepki verdi?

Uzun zamandır bir projede yer almayan Serenay Sarıkaya “rüya projem” dediği Bergen filmi için hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Acıların kadını Bergen filminde başrol oynayacak olan Serenay Sarıkaya’ya verilen kötü haber hayranlarını üzdü. Çok özel rol için hazırlıklarını sürdüren oyuncuyu üzen kötü haber nedir ve ünlü oyuncu nasıl bir tepki verdi? Şimdi detaylar

Serenay Sarıkaya’ya Kötü Haber!

Şarkıcı Bergen rolüne titizlikle hazırlanan Serenay Sarıkaya, İpek Bilgin’den oyunculuk dersleri almaya devam ediyor. Bergen ile adeta özdeşlen yüzündeki kezzap yanığı için sahasında uzman bir ekiple çalışan Sarıkaya son olarak şan dersleri almaya başladı. İşte ne olduysa bu sırada oldu ve ünlü oyuncuya kötü haber verildi.

'Sesin arabeske yatkın değil!'

Bergen'in bahtsız hayatını anlatan film için hummalı çalışmalara devam eden Serenay Sarıkaya bu film için “Bergen benim rüya projem” demişti. Arabesk müziğin çok güçlü seslerinden Bergen'in hayatını canlandıracağı sinema filmi için yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren Sarıkaya, bunun için ünlü hocalardan şan dersleri alıyor. Sesi genellikle beğenilen Sarıkaya'ya müzik hocası hiç beklemediği bir karşılık verdi. “Senin sesin daha Avrupai, arabeske yatkın değil”

Müzik hocasının sözleriyle neye uğradığını şaşıran Serenay Sarıkaya kendini çabuk toparladı ve çalışmalarına hız verdi. Mikrofonlarımıza konuşan ünlü oyuncu, Bergen rolünü çok önemsediğini ve elinden gelenin fazlasını yapacağını belirterek günlerce Bergen’in sahne görüntülerini izleyerek onu taklit ettiğini aktardı. Canlitv olarak Bergen filminde Serenay Sarıkaya’ya başarılar diliyoruz.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

1991, Ankara doğumlu Sarıkaya, henüz 15 yaşında şöhret oldu. Çek Cumhuriyeti'nde katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü alarak dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, “Şaşkın” adlı  sinema filminde rol alarak oyunculuk kariyerine başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci olan Sarıkaya ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Sadece dizi ve sinema filmlerinde değil reklam filmlerinde de boy gösteren ünlü oyuncu, bazı önemli markaların da reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilen Sarıkaya, iki kez de Altın Kelebek Ödülüne layık görüldü.

Sinema Filmleri

2006 Şaşkın

2008 Plajda

2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor

2016 İkimizin Yerine

2020 Bergen: Acıların Kadını Bergen

Tv Dizileri

2008 Peri Masalı

2008 Limon Ağacı

2008 - 2010 Adanalı

2010 - 2013 Lale Devri

2013 - 2015 Medcezir

Tiyatro

2019 Alice Müzikali Alice

19-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar