Tutunamayanlar'da Yalçın Çakır sürprizi!

Tutunamayanlar'da Yalçın Çakır sürprizi!
Sevilen komedi dizisi Tutunamayanlar her hafta sürpriz konu ve konuklarıyla ekranlarınıza geliyor. Tutunamayanlar'da bu hafta Flash Tv'nin efsane yüzü Yalçın Çakır sürprizi var.

Absürd komedi olan Tutunamayanlar TRT 1 ekranlarının en eğlenceli yapımlarından biri. Tutunamayanlar her salı izleyicileri ekrana çekiyor. Sevilen dizi Tutunamayanlar sürpriz konu ve konuklarıyla dikkatleri üzerine toplarken bu hafta Yalçın Çakır'ı konuk ediyor. Kapanan televizyon kanalı Flash Tv'nin renkli kişiliğiyle sevilen yüzü olan Yalçın Çakır'ın Tutunamayanlar'da görülmesi diziye ilgiyi arttırdı. Daha önceki haftlarda da sürpriz konuklarla ekrana gelen Tutunamayanlar'da Yalçın Çakır'ın yer alması ileyiciyi şaşırtırken kalıcı olup olamaycağı ise merak ediliyor. Yalçın Çakır 24 Mart salı akşamı yayınlanacak Tutunamayanlar 11. bölümde yer alacak.

Tutnamayanların hikayesi

İstanbul Medya Akademisi yapımı olarak projelendirilen ve ünlü komedyen Doğu Demirkol'un başrolde olduğu Tutunamayanlar, dikkate çeken bir yapım olarak dizi sektöründeki yerini almıştı. Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız gibi oyuncuların yer aldığı Tutunamayanlar, mahalle kültürü içerisinde gençlerin işizlik problemleriyle yaşadıkları olaylar komedi tarzında anlatılıyor. Doğu Demirkol'un canlandırdığı Tarık karekteri daha önce hiç çalışmamış ve sürekli hayata tutunmaya çalışan bir genç. Tarık'ın ve mahalledeki arkadaşlarının serüveninin anlatıldığı Tutunamayanlar her salı sizleri bekliyor.

Tutunamayanlar 10. bölümde neler oldu?

Tarık İrem'i kıskanırken, rakibi doktor Tunç ise İrem'in gözüne girebilmek için mahalleliyle hizmet ediyor. Olgun ve kibar biri olan Tunç'un hareketleri İrem'in hoşuna giderken Tarık ise puan kaybetmeye başladı. Periler konseyinden aldığı göreve uyması gereken İlhan ise Tarık ve İrem'i birbirine aşık etmek mecburiyetindedir. İlhan normal bir insana dönüşmemek için bunu yapmak zorundadır. Bu süreçte Tarık'a iyice yüklenen İlhan son çare olarak Tarık'ı geçmişe götürür. Fakat Tarık gemişte işleri iyice içinden çıkılmaz bir hale dönüştürür. Patronu İmtiyaz Bey'in kontrolü ve baskısı altında olan Lütfü ise şair kişiliğini korumaya çalışıyor. Lütfü'yü reklam ajansına bağlayan tek avuntu ise Ayşe'nin de orada çalışması. Tutunamayanlar 11. bölüm 24 Mart salı günü sürpriz oyuncu Yalçın Çakır ile TRT 1'de. İyi seyirler...

21-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar