Arka Sokaklar 551. bölüm izle

Arka Sokaklar 551. bölüm izle
Arka Sokaklar 551. bölüm izle! Kanal D ekranlarının sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar, 8 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

Arka Sokaklar 551. bölüm izle! Erler Film imzasıyla Kanal D'den ekrana gelen Arka Sokaklar, 551. bölümüyle ekrana geliyor. Arka Sokaklar dizisinin heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. 8 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da yayınlanacak bölümde neler yaşanacak? Arka Sokaklar 551. bölüm izlemek için yazının devamına göz atın. 

Arka Sokaklar 551. bölüm izle

Arka Sokaklar dizisinin 551. bölümünü izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü televizyonda yayınlandıktan hemen sonra kanald.com.tr adresinden HD ve tek parça olarak yayınalacak. Arka Sokaklar 551. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar 551. bölüm özet

Arka Sokaklar dizisinde ekip, Covid-19 nedeniyle önemli tedbirler almıştır. Özel korumalı giysiler giyen sağlık çalışanları, Emniyet Müdürlüğü'ne girişlerde her polis memurunun ateşini ölçmektedir. Bunun yanında tedbir amacıyla ekipteki herkesin maske takması istenir. Tüm bu zorlukların yanında suçlularla da mücadele etmek zorundadırlar. Bir kamyonete atlayan Hakan, gizli görev amacıyla görevin bulunduğu ormanlık alana girer. Gittiği yerde ise kendisini bir araç beklemektedir. Hakan'ın ulaştığı yerde Azim'in adamları tarafından kamyonete mal yüklenir. Hakan, bu beklenmedik gelişme karşısında büyük şaşkınlık yaşar. Gizli görevi bozmamak için mal yüklü kamyonla birlikte kendisine söylenen yere gitmeye başlar. Azim, eli kanlı terör örgütüne silahları ulaştırmak için hazırlık içerisindedir. Ona yardım etmek için İlhan ve Kadri de yanındadır. Kadri'nin yeni ortağı Azmi'dir artık. Azim, varlıklı bir işadamının kızını kaçırınca, Kadri, kendisini hiç de istemediği bir olayın içinde bulur. İş adamı Yaşar, kızının kaçırıldığını haber alınca hemen polise gider. En sonunda ekibimiz olaydan haberdar olur ve müdahale eder. Sinem ve Figen, İbrahim'in tuzağına çekilir. İbrahim, Figen'i zorla çirkin emellerine dahil etmek ister. Ekip, Figen ve Sinem'in öldürülmemesi için zamanla yarışacaktır. Kadın ticareti yapan İbrahim, ekibin radarına girer. İpe sapa gelmeyen bir genç olan Halil, Gürcan'ı kurşuna dizerek öldürür. Ercan, kaybettiği kardeşlerinin eşyalarını alır. Olaya tanık olan mahalledeki kızlar ise Halil'in kendilerine bir şey yapmasından çekindikleri için, ifadeleri alınırken polise hiçbir şey söylemez. En sonunda kızlardan Damla, Cemal'i görür görmez dökülür. Aracın plakasını verir ancak araya ailesi girer ve korktukları için kızlarının daha fazla konuşmasına müsade etmezler. Plakayı takip ederek Halil'e ulaşmaya çalışırlar. Halil ise Damla'nın polise her şeyi söylediğini öğrenir. Ona bir şey yapmaması için Cemal, genç kızı korumaya alır. Ezgi'nin ise bu durumdan hiç de hoşnut kalmaz.

08-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar