Arka Sokaklar 562. Bölüm izle

Arka Sokaklar 562. Bölüm izle
Türk televizyonlarını en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar 562. Bölümde tüm şüpheler Mesut’a çevrilmişken yoksa Köstebek Mesut mu? Gerçekte Köstebek kim?

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 562. Bölümüyle ekrana geliyor. Türk televizyonlarını en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar 562. Bölümde tüm şüpheler Mesut’a çevrilmişken yoksa Köstebek Mesut mu? Gerçekte Köstebek kim? Tunç’u koz olarak kullanan Özcan’ın planı işe yarayacak mı? Tüm soru ve cevaplarıyla Arka Sokaklar 562. Bölümü 23 Ekim Cuma akşamı Kanal D ekranlarında. Şimdi detaylar.

Arka Sokaklar 562. Bölüm izle

Cuma akşamlarına damga vuran, ülkemizin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 562. Bölümüyle bu akşam yine heyecan ve aksiyon izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Sinsi planlar kuran Özcan, bu defa işi şansa bırakmaz ve dört dörtlük bir plan kurar. Plana göre Tunç'u koz olarak kullanırken son zamanlara şüpheyi üzerine çeken Mesut’u ajan gibi kullanmak ister. İşin içinde büyük bir uyuşturucu sevkiyatı olunca Mesut’u ajanları yapması işine yarayacaktır. Olayın farkında olan Mesut bu oyuna gelecek mi yoksa ikili oynayarak Özcan’ı suçüstü yapacak mı?

Köstebek kim?

Bu arada sevkiyatı öğrenen Ekip, baskın yaparlar ancak adamları ellerinden kaçırırlar. Eline geçirebildikleri adamları sorguya çekerler ancak işlerine yaramaz. Öğrenebildikleri tek gerçek, bir polisten yardım aldıklarıdır. Şok geçiren Ekip, köstebeği aramaya koyulur. Son zamanlardaki çıkışlarıyla hedefte Mesut vardır. Akıllarda tek soru köstebek Mesut mu yoksa suçluların para teklif ettiği Cemal mi? Planını işleten Özcan, Tunç’u yakalar. Mesut, onun elinden Tunç’u kurtarabilecek mi? Tüm soru ve cevaplarıyla Arka Sokaklar 562.bölümü Cuma 20.00'da Kanal D'de! Keyifli seyirler.

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Özcan, Tunç’a babası Mesut’un arkadaşı olduğunu söyler. Dışarıdaki ekip, Tunç hakkında bilgi almak için cezaevi müdürü Macit ile görüşür. Mesut, Tunç’la görüştürülür. Tunç, Mesut’a Özcan’dan bahsedince Mesut ortalığı birbirine katar. Tunç’un güvenliği sıkıntıdadır. Sabah mesaiye giden Hakan, Ezgi’nin komşusu, köşk sahibi Nadya ile karşılaşır. Nadya ona Ezgi ve Cemal’i de alıp akşam yemeğe davet eder. Ancak bu bir tuzaktır. Bu sırada yeni tayin olan Buket, Pınar’la çok iyi anlaşır. Zaten daha önceden tanışıktırlar. Şükrü belasından ancak tayinle kurtulacağını sanan Buket, çok geçmeden yanıldığını anlar. Çünkü Şükrü, Buket’in peşine takılır ve Pınar’a ulaşır. Ali’nin şikayeti üzerine Şükrü’yü tutuklansa da serbest kalır. Şükrü ve adamları Ali’nin yolunu keserek Ali’den intikam alırlar.

23-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar