Arka Sokaklar 564. bölüm izle

Arka Sokaklar 564. bölüm izle
Arka Sokaklar 564. bölüm izle; Arka Sokaklar dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar 564. bölüm izle; Erler Film tarafından ekrana taşınan Arka Sokaklar dizisi bu akşam 564. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Arka Sokaklar dizisini izlemek isteyen izleyiciler yeni bölüm için fazlasıyla heyecanlı. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek isteyen izleyiciler "Arka Sokaklar 564. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Arka Sokaklar dizisinin 564. bölümünü bu sayfadan tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar dizisinin 564. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar 564. bölüm izle

Ekip, Asım'ı kurtarmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Rıza, Mesut, Engin ve Ali, Asım'a destek olmak için hastaneye giderler ancak hastanede tatsız bir sürpriz onları beklemektedir. Doktor, Asım'ın karnını kontrol ederken bir tuhaflık olduğunu fark eder. Sonradan onun bir bomba olduğu anlaşılır. Civan, bombayı uzaktan ateşler ve hastanede büyük bir kargaşa yaşanır. Rıza Baba, o sırada dışarı çıkar ve Civan tarafından kaçırılır. Olayların şok etkisi geçtikten sonra Rıza Baba'nın hastanede olmadığı ekip tarafından fark edilir. Hemen görüntüleri inceleyen ekip, Rıza Baba'nın Civan tarafından zorla minibüse bindirilerek kaçırıldığı anlaşılır. Ekip, minibüsü takip eder ve ıssız bir yerde terkedilmiş olarak bulurlar. Hemen minibüse binerek inceleme yapan Ali, başka bir bombayı daha etkinleştirir. Ali, ayağıyla bir bomba pimine basmıştır. Geri sayım başlar ve ekip ecel terleri döker. Rıza Baba'yı kaçıran Civan, Rıza Baba karşılığında Nuran'ı almak ister. Arka Sokaklar dizisinin 564. bölümü bu akşam saat 20:00'da Kanal D'den ekrana gelecek. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosu

Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Merve Oflaz, Onur Bay, Yüsra Geyik, Nazlı Tosunoğlu Yiğitcan Ergin Ela Yörüklü gibi isimleri görüyoruz. Erler Film imzasıyla uzun yıllardır ekrana gelmeye devam eden Arka Sokaklar dizisini Orhan Oğuz yönetiyor. Arka Sokaklar dizisinin senaryosu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul tarafından kaleme alınıyor. 

06-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar