Alev Alev Dizisinde Kim Kimdir? İşte Cevabı!

Alev Alev Dizisinde Kim Kimdir? İşte Cevabı!
Dizi seyircisi bu akşam yeni başlayan bir dizi ile tanıştı. Show Tv’de ekrana gelen ve uzun süredir hazırlıkları süren Alev Alev’de kim kimdir işte cevabı!

Yapım şirketleri televizyon kanallarında son dönemlerde peş peşe final yapan diziler karşısında hayal kırıklığı yaşarken özellikle yeni başlayan ve reytinglerde adeta dibi gören, yüksek bütçeli yapımlar hem kanala hem yapım şirketine kaybettirdi. Dizilerin final yapması birçok yapım şirketini zor duruma düşürürken yayına yeni başlayan dizilerse yapımcısı için umut oluyor. Ay Yapım tarafından uzun süredir hazırlıkları süren ve bu akşam ilk bölümüyle Show Tv’de ekrana gelen Alev Alev dizisinden hem kanalı hem de yapımcısını büyük beklenti içinde. Yüksek bütçeli dizi olan ve oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiöek deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan Güven ve Zuhal Olcay’ın rol aldığı dizi bugün ilk kez ekranlara geldi. Bizde dizide hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor sizler için yazdık.

Alev Alev’de Kim Kimdir?

Bu akşam ilk bölümüyle Show Tv’de ekrana gelen yeni dizi Alev Alev’in oyuncuları kim ve canlandırdıkları karakterlerin özellikleri neler? Merak edenler için işte cevabı!

Cemre Kayabeyli (Demet Evgar)

Güzel ve başarılı oyuncu Demet Evgar Alev Alev’de güzel, akıllı bir kadın olan Cemre’yi canlandırıyor. Çocukluğunda yaşadığı bir travma sonrası hayatı tamamen değişen Cemre bu talihsizliği kendi hayatında da yaşamaya devam etmektedir. Severek evlendiği Çelebi, Cemre’nin en büyük kabusu haline gelir. Ancak Cemre eşi Çelebi’nin bu kötü yanını kimseye anlatamaz ve anlatsa da inandıramaz. Cemre’nin en büyük amacı kızını bu kabustan kurtarmak ve kendi yaşadıklarını yaşamsına izin vermemektir.

Çiçek Görgülü (Hazar Ergüçlü)

Çiçek narin, naif ve hassas biridir. Çiçek evinde çalıştığı Rüya’nın yanında küçük ama mutlu bir hayat kurmuştur. Evin şoförü Ali’ye aşıktır. Ancak sarnıçta çıkan yangın Çiçek’in bütün hayatını ve hayallerini tamamen değiştirecektir.

Rüya Yıldırımlar (Dilan Çiçek Deniz)

Rüya mutlu iyiliksever ve güzel bir kadındır ve mutludur. Rüya tüm zenginliğine karşın alçakgönüllü biridir ve etrafına neşe saçmaktadır. Ancak çıkacak yangın Rüya’nın da gerçeklerle yüzleşmesine sebep olacaktır ve Rüya küllerinden yeniden doğarken hayatında olanlar için mücadele etmeye başlayacaktır.

Tomris Üstünoğlu (Zuhal Olcay)

Tomris bir hastanede başhekimdir. Tomris’in hayatında değer verdiği iki kişi kızı ve torunudur. Onların mutluluğu için hayatta göze alamayacağı şey yoktur. Çevresinde saygı duyulan ve güçlü bir yapısı vardır. Çıkan yangın Tomris’in de hayatını yeniden kurmasına sebep olacaktır.

Çelebi Kayabeyli (Cem Bender)

Güçlü bir işadamı ve eski belediye başkanıdır. Etrafında çizdiği imaj kusursuz biridir. Kadınlara inanan ve onların haklarını koruyan biri gibi görünmektedir. Ancak Çelebi’nin herkesten gizlediği ve sadece karısı Cemre’nin bildi bir de karanlık tarafı vardır. Karısı Cemre’ye uyguladığı psikolojik ve fiziksel şiddet Cemre’nin hayatını cehenneme çevirmiştir.

Ozan Akınsel (Berkay Ateş)

Ozan Akınsel cesur ve dürüst bir gazetecidir. Mesleğine olan sevgisi ve doğruluğu ile tanınmaktadır. Yangın gecesi karşısına çıkan Cemre Ozan’ı daha önce hissetmediği duygularla tanıştıracaktır. Ozan cemre’ye yardım için elinden geleni yapacaktır.

05-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar