6 Kasım 2020 Cuma Reyting Sonuçları

6 Kasım 2020 Cuma Reyting Sonuçları
6 Kasım 2020 Cuma reyting sonuçları açıklandı. Birbirinden iddialı yedi dizinin ekrana geldiği günde en çok izlenen hangisi oldu?

6 Kasım Cuma akşamı 7 dizi yeni bölümleriyle ekrana gelirken günün reyting sonuçları belli oldu. Geçen hafta İzmir depremi nedeniyle yeni bölümü ertelenen Babil dün akşam izleyiciyle buluştu. Kanal D'de Arka Sokaklar, Fox TV'de Çocukluk, Atv'de Hercai, tv8'de Kırmızı Oda, TRT1'de Payitaht Abdülhamid ve Show TV'de ise Ramo yeni bölümüyle yayınlanan diziler oldu. TOTAL, AB ve ABC1 kategorilerinde dün en çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte dünün reytingleri!

6 Kasım Cuma Reyting Sonuçları

Geçen hafta TOTAL, AB ve ABC1'de dahil olmak üzere tüm izlenme tablolarında birinci sırada yer alan dizi Kırmızı Oda olmuştu. Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı dizi yayınlanan ilk bölümünden itibaren izleyiciden yoğun ilgi görmeye devam ediyor ve bu hafta da tüm kategorilerde günü birinci sırada tamamlayan yapım oluyor.

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yıllardır sürdürdüğü başarıyı devam ettiriyor. Dizi geçen hafta olduğu gibi bu hafta da TOTAL'de zirveye en yakın sıralama elde eden dizi olurken AB kategorisinde Fox Ana Haber'in altında kalarak günü üçüncü sırada tamamlayan yapım oldu.

Çekimleri Adana'da yapılan, Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ramo geçen hafta TOTAL ve AB kategorilerinde günü dördüncü sırada tamamlayan yapım olmuştu. Dizi bu hafta AB'de bir sıra yukarı çıkmayı başarırken TOTAL'de bir sıra düşüş yaşadı.

Haftanın en sert düşüşünü yaşayan dizi Fox TV'de yayınlanan Çocukluk oldu. Geçen hafta TOTAL'de dokuzuncu, ab ve abc'de altıncı sırada yer alan dizi TOTAL'de yerini korumayı başarırken AB ve ABC'de resmen çakıldı.

1) KIRMIZI ODA
2) ARKA SOKAKLAR
3) SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER
4) ESRA EROL'DA
5) RAMO
6) ARKA SOKAKLAR (ÖZET)
7) MÜGE ANLI İE TATLI SERT
8) SHOW ANA HABER
9) ÇOCUKLUK
10) HERCAİ

AB İLK 10 İZLENME ORANLARI

1) KIRMIZI ODA
2) SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER
3) RAMO
4) ARKA SOKAKLAR
5) PAYİTAHT ABDÜLHAMİD
6) BABİL
7) MÜGE ANLI İE TATLI SERT
8) ÇOCUKLUK
9) ATV ANA HABER
10) SHOW ANA HABER

07-11-2020
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler