Arka Sokaklar 565. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 565. Bölüm İzle!
İki yeni oyuncuyla kadrosunu genişleten Arka Sokaklar 565. Bölümde Rıza Babanın evi kundaklanıyor. sokaklara düşen ve tutuklanan Tunç’un kaderi ne olacak?

15 sezonluk performansıyla ülkemizin en uzun süreli dizisi olan Arka Sokaklar 565. Bölümüyle ekrana geliyor. İki yeni oyuncuyla kadrosunu genişleten Arka Sokaklar 565. Bölümde Rıza Babanın evi kundaklanıyor. Terör örgütünün hedefinde olan ekip yeni eylemlere hazırlanırken tutuklanan Tunç’un kaderi ne olacak? 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak Arka Sokaklar 565. Bölümü ve son bölümde yaşananlar haberimizde. Şimdi detaylar

Arka Sokaklar 565. Bölüm İzle!

15. sezonunda da reytinglere damga vuran Arka Sokaklar Kanal D ekranlarındaki yolculuğunu sürdürüyor. Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği diziyi Orhan Oğuz yönetirken kadroya Serhan Midyat ve Gaye Gürsel katıldı. Başarılı oyuncuların ilk defa yer alacağı Arka Sokaklar 565. Yeni bölümde terör örgütü üst düzey yöneticisi Servan, son zamanlarda kendilerine başarılı operasyonlar düzenleyen ekibi hedef alıyor. Rıza Baba’nın evini kundaklayan Servan, ekibi pes ettirmeye kararlıdır.  Rıza Baba ve ekibi, örgütün İstanbul sorumlusu Civan ve kız kardeşi tarafından hedef tahtasına konur. Örgüte karşı yaptıkları operasyonlarda başarı sağlayan ekibe karşı en büyük hamle örgütün üst düzey sorumlusu Servan tarafından gerçekleştirilir. Cemal ve Ümit Amiri mekan çıkışında Servan tarafından yaylım ateşine tutulur. Ümit Amir’i yaralayarak kaçan Servan ikinci eylem planına geçer. Şimdi hedefinde ekibin tepe ismi Rıza Babanın evini kundaklamaktır. Evi kundaklanan Rıza Baba ve ailesi bu tehlikeden kurtulabilecek mi?

Tunç travma yaşıyor!

Paranoyası artan Tunç, en yüksek travmayı yaşamaktadır. Psikolojik olarak alarm veren Tunç, yatak kıyafetleri ile İstanbul sokaklarına kaçar. Onu kaçarken yakalayan polisler onu gözaltına alır. Tunç kimlerden ve neden kaçmaktadır? Yaşadığı travmayı atlatabilecek mi? Tüm cevaplarıyla Arka Sokaklar 565. Bölümü 13 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de. Keyifli seyirler.

Arka Sokaklar son bölümde neler yaşandı?

Rıza Baba, Mesut, Hüsnü, Engin ve Ali, operasyonla kurtarılan ve hastanede tedavi altına alınan Asım’ı ziyarete gelirler. Asım’ın karın bölgesinde bir tuhaflık fark edilir. Bu sırada gelen telefonu cevaplamak için Rıza Baba hastane dışına çıkar. O sırada civarda olan Civan elindeki kumandaya basar ve Asım’ın karnındaki bombayı patlatır. Hastanede büyük bir kargaşa yaşanır. Fırsattan faydalanan Civan, Rıza Baba’yı kaçırır. Civan, Rıza Baba karşılığında kız kardeş Nuran’ı istemektedir. Engin Balkan önderliğinde ekip, Rıza Babayı kurtarmak için operasyon düzenler.

13-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar