Arka Sokaklar 567. Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 567. Bölüm İzle!
Arka Sokaklar 567. Bölüm İzle; 27 Kasım Cuma akşamı 567. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar’ın 567. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Arka Sokaklar 567. Bölüm İzle; Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Oya Okar’ın rol aldığı yılların eskitemediği Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’da 567. Yeni bölümüyle Kanal D’de ekranlara geliyor. Televizyon kanallarında en uzun soluklu dizilerden biri olan ve yayına başlayalı tam 13 sene olan Arka sokaklar ilk bölümündeki heyecan ve reytingle yayını devam ediyor. Her bölüm ayrı bir hikayeyle İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan kanunsuzlukları önlemeye çalışan bir ekibin hikayesinin ele alındığı dizi bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar’ın yayınlanan son bölümü heyecanla takip edildi. Dizinin son bölümünde Servan ve adamları Rıza Baba’nın evini kundaklayarak içerdeki herkesin canlı canlı yanması için çalışırken aynı zamanda dışarı çıkanları da öldürmeyi planlamışlardır. Ancak Engin ve ekibi yanan evde toplanmışlardır ve Servan’ın adamlarıyla çatışmaya girerler. Diğer bir ekipte içerdekileri yanmaktan kurtarmaya çalışmaktadırlar. Bu olayların sonunda Rıza baba’nın tek arzusu artık Servan’ın canlı yakalanmasıdır.

Arka Sokaklar 567. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Son bölümde evi yanan Rıza Baba emeklilik dilekçesini Engin’e bırakmış ve yeni evinde emeklilik hayatının tadını çıkarmayı planlamaktadır. Rıza, Ayla, Ali, Pınar ve çocuklar yeni evlerine yerleşip alışma telaşındadırlar. Bu sırada tüm ekip atlattıkları tehlike sonrasında bir kez daha güçlü bir şekilde bir araya gelmiş ve yeniden kenetlenmişlerdir. Ekip bu sırada Rıza Baba’nın emeklilik istediğini kabul etmek istemez ve Rıza Baba’yı bu durumdan nasıl vazgeçirebileceğinin planlarını yapar. Öbür taraftan Engin’e kız isteme zamanı gelmiştir. Engin kız istemesi için Rıza Baba’yı ikna etmeye çalışır. Rıza Baba Başak’ın babası İhsan bey’in kapısını çalar. Bu arada son zamanlarda oldukça zor zamanlar geçiren Mesut yeniden alkole başlamıştır ve Tunç babasının alkole başladığını Selin’le paylaşır. Selin Mesut’la bu durumu konuşmak istese de Mesut duyarsız ve katıdır. Bu arada yakın bir ilde meydana gelen deprem sonrası yardım malzemelerinin çalındığı ihbarı üzerine ekipteki Ezgi olaya müdahale etmeye karar verir. Bu arada ekip’in baş belası haline gelen Servan hala yaşamaktadır ve nerede olduğu bilinmemektedir. Bu durum ekibin canını sıkmaktadır.

Arka Sokaklar 567. Yeni Bölümüyle bu akşam Kanal D’de ekranlara geliyor.

27-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar