Yılmaz Vural Koronavirüse Yakalandı!

Yılmaz Vural Koronavirüse Yakalandı!
Futbol sahalarının ünlü ve renkli teknik direktörü Yılmaz Vural ikinci kez koronavirüse yakalandı. Yoğun bakımda entübe edilen Yılmaz Vural’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Bu sayfalardan haberini yaptığımız ve koronavirüse yakalandığını üzülerek duyurduğumuz ünlülerin sayısı her geçen gün artıyor. Hızla yayılan ve adeta bir çığ gibi önüne geleni ezip geçen koronavirüs salgını ünlü ünsüz dinlemiyor. Her geçen gün daha fazla insanın hastalığa yakalandı ve binlercesinin de hayatını kaybettiği salgın dolayısıyla alınan tedbirler ne yazık ki tam olarak uygulanmadı için çare olamıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs uzun zamandır futbol dünyasının da korkulu rüyası haline gelmişti. Pek çok futbolcu ve teknik adam koronavirüse yakalanmış ve tedavi edilmeye başlanmışlardı. Şimdi de yine futbol dünyasından ünlü bir teknik direktör koronavirüse yakalandı. Futbol sahalarının renkli ve başarılı teknik direktörü Yılmaz Vural bir kez daha koronavirüse yakalandı. Daha öncede koronavirüse yakalanan ünlü teknik direktör ne yazık ki bu sefer hastalığın etkisinin güçlü olması sebebiyle hastanede yoğun bakıma alındı. İşte haberin detayları!

Yılmaz Vural Yoğun Bakımda!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural koronavirüse yakalandı ve hastanede tedavi altına alındı. İkinci kez bu hastalığa yakalanan Yılmaz Vural’ın sağlık durumun ağır olması sebebiyle yoğun bakımda tedavisine başlanıldığı öğrenildi. 67 yaşındaki ünlü teknik direktör hastalık dolayısıyla yoğun bakımda entübe edilirken durumun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Ünlü teknik direktörün ailesi sosyal medya hesaplarından Yılmaz Vural’la ilgili açıklamada bulunarak “babamız covid – 19 tanısı aldığı 19 Kasım tarihinden itibaren tedavi altındadır. Bugün oksijen ihtiyacının artması üzerine yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak takibi devam etmektedir. Durumu ciddiyetini korumaktadır.

Kulüplerden Geçmiş Olsun Mesajları!

Yılmaz Vural’ın yoğun bakıma alınması ve entübe edilmesi dolayısıyla Fenerbahçe Kulübünden bir mesaj yayınlandı. Kulüp “salık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Teknik Direktör Yılmaz Vural’a acil şifalar diliyor, en kısa sürede iyi haberlerini duymayı temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Yılmaz Vural” ifadelerine yer verildi. Galatasaray’da paylaştığı mesajında “hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan teknik direktör Yılmaz Vural’a acil şifalar diliyor, biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizde ünlü teknik direktör Yılmaz Vural’a acil şifalar diliyor ve biran önce eski sağlıklı günlerine dönmesini temenni ediyoruz.

27-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar