Arka Sokaklar 568. Bölüm izle!

Arka Sokaklar 568. Bölüm izle!
15 sezonluk performansıyla ülkemizin en uzun süreli dizisi olan ve Cuma akşamlarına damga vuran Arka Sokaklar 568. Yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Kanal D’nin ve ülkemizin en uzun süren dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 568. Bölümünde Salim evden kaçmaya çalışıyor. Mahallenin sardığı evden Hasret, canlı çıkabilecek mi? 15 sezonluk performansıyla ülkemizin en uzun süreli dizisi olan ve Cuma akşamlarına damga vuran Arka Sokaklar 568. Yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Arka Sokaklar 568. Bölüm izle!

Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz’un oturduğu Arka Sokaklar 568. Yeni bölümünde ekip, Hasret ve Salim’i güvenli bir evde saklamaya devam eder. Ancak sempatizan tavrını sürdüren Salim yine kaçma planları yapmaktadır. Bu arada evindeki eşyaları almak isteyen Hasret, yanına Cemal ve Ezgi’yi alarak evine gelir. Bunu haber alan Servan’ın adamı Baki, fırsattan istifade ederek mahalleliyi gaza getirir. Tüm mahalleli Hasret’in evini sarar. Kimin temin ettiği bilinmeyen molotof ve taşlarla yapılan saldırıdan Hasret sağ salim çıkabilecek mi? Destek istenir. Güvenli evde Salim’i bekleyen Arda, çağrıya ilgisiz kalmaz. Salim’i resmi ekibe devrederek Hasret’in evine hareket eder.

Başak, Servan’ın eline düşüyor

Bir ihbarı değerlendiren Ekip, Servan’ın da içerisinde olduğu adrese baskın verir. Ekip ile Baki ve adamlarıyla çatışma uzun sürer. Hakan’ın vurulduğu çatışmada Servan, ekibe büyük bir sürpriz yapar. Çünkü Başak, Servan’ın eline düşmüştür. Heyecanı ve gerilimi hiç dinmeyen Arka Sokaklar 568. Bölümü 4 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Uzun yıllardır sürdürdüğü performansıyla izlenmeye devam eden Arka Sokaklar’da emeklilik dilekçesini Engin’e bırakan Rıza Baba, yeni evinde emeklilik hayatının tadını çıkarmayı düşünmektedir. Eşi Ayla, Ali, Pınar ve çocuklar yeni eve alışma telaşındadır. Diğer yandan da üst üste gelen felaketlerden dolayı birbirine kenetlenmiş ve bir aile olma sürecini başlatmışlardır. Ancak Rıza Baba’nın gidişiyle başsız kaldığını düşünen Ekip, onun emekliliğini kabullenememiştir. Rıza baba’yı nasıl vazgeçireceklerini düşünen ekip bir plan yapar. Ne yapıp edip onu görevine geri döndüreceklerdir. Bu arada Engin’e kız isteme zamanı gelir. Engin, İhsan beyden kızı Başak’ı istemek için Rıza Baba’dan ricacı olur. Teklifi kabul eden Rıza Baba ailecek Başak’ı istemek için İhsan Bey’in kapısını çalar.

04-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar