Survivor 2021’in İlk Yarışmacısı Belli Oldu!

Survivor 2021’in İlk Yarışmacısı Belli Oldu!
Tv 8 ekranlarının klasiği Survivor 2021’in ilk yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı Survivor 2021’in ilk yarışmacısı Cemal Hünal oldu!

Heyecan kasırgası başlamak üzere gün saymaya başladı. Tv 8 ekranlarının artık bir klasiği ve vazgeçilmezi haline gelen yarışma programı Survivor yeniden başlamak için hazırlıklara ve yarışmacı adaylarını belirlemeye başladı. 2020 yılında adeta fırtına gibi esen ve yayınlandığı her gün reyting rekorları kırarak gün birinciliğini kimselere bırakmayan yarışma programının 2021 hazırlıkları da başladı. Bu hazırlıklar çerçevesinde ilk adayı da kanalın sahibi ve Survivor’un sunucusu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu. 2020 yılında seyirciyi heyecandan heyecana sürükleyen yarışmada birinciliği büyük bir rekabet ve heyecan sonunda Cemal Can kazanmıştı. Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Survivor 2021’in ilk yarışmacısı ise ünlü ve başarılı oyuncu Cemal Hünal oldu.

2021 Survivor İlk Adayı Cemal Hünal Oldu!

Tv 8 ekranlarının klasiği haline gelen ve yayınlandığı zamanlarda birinciliği kimselere bırakmayan Survivor için hazırlıklar başladı. MasterChef Türkiye’nin yerine yayına girecek olan Survivor 2021 için yarışmacı adayları belirlenmeye başlandı. Henüz konseptinin nasıl olacağı hakkında bir bilgi bulunmazken büyük ihtimal yine ünlüler ve gönüllüler konseptiyle seyirci karşısına çıkması beklenen yarışmanın ilk adayı ünlü oyuncu Cemal Hünal oldu. Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından “Issız Adam Issız Ada” notuyla paylaştığı ünlü oyuncu Issız Adam filminde başrol oynamış ve seyirciden ve otoriterden büyük beğeni kazanmış ve seyircinin kalbinde taht kurmuştu. Böylece Survivor 2021 için ilk adım atılırken ilk isim Cemal Hünal oldu. Ayrıca Cemal Hünal’ın yanında yarışma için adı geçen isimler arasında ise MasterChef Türkiye’ye veda eden Celal Sarıgül, Survivor 2020’de sakatlık sebebiyle yarışmadan çekilen Uğur Pektaş ve yine Survivor 2019 yılında yarışmadan elenen Hikmet Tuğsuz’un olacağı iddia ediliyor.

Survivor Cemal Hünal Kimdir?

Survivor 2021’in ilk yarışmacı adayı olan Cemal Hünal 2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Cemal Hünal ilk ve ortaokuldan sonra liseyi İskoçya’da tamamlamıştır. Daha sonra İngiltere’de tasarım okumaya karar veren oyuncu bu kararından vazgeçerek Los Angeles’a oyunculuk eğitimi almak için gitmiştir. ABD’de çeşitli kısa filmlerde rol alan oyuncu daha sonra Türkiye’ye gelerek çağan Irmak’ın yönettiği Ulak ve Issız Adam Filmlerinde başrol oynamıştır. Oyuncu daha sonra pek çok başka yapımda da rol almıştır. Bunlardan bazıları Asi, Kış Masalı, Adanalı, Seni Bana Yazmışlar, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Tatar Ramazan, Paramparça, Diriliş Ertuğrul ve Tozkoparan’dır.

04-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar