Ünlü isme hapis şoku!

Ünlü isme hapis şoku!
Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'la Sisi lakaplı Seyhan Soylu arasındaki gerilim devam ediyor. Polisler tarafından adliyeye getirilen Seyhan Soylu'ya hapis şoku! İşte detaylar…

Şarkıcı Yeşim Salkım ile ünlü isim Seyhan Soylu arasındaki gerilim hapis cezasıyla sonuçlandı. Yeşim Salkım'ın aldırdığı tedbir kararına uymayan Seyhan Soylu'ya hapis cezası verildi. Polisler eşliğinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Soylu'ya, tazyik hapsi cezası verildi. Koruma kararına uymayan Sisi, 4 günlük tazyik cezasına çarptırıldı.

Yeşim Salkım şikayetçi olmuştu

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, ünlü isimler Murat Övünç ve Seyhan Soylu hakkında kendine yönelik hakaret içerikli paylaşımları sebebiyle şikayetçi olmuştu. Şikayetin ardından haklarında dava açılan ve koruma kararı verilen isimlerden biri Seyhan Soylu'ydu. İstanbul Aile Mahkemesi ünlü isimler hakkında uzaklaştırma kararı verirken, Yeşim Salkım hakkında paylaşım yapmalarını da engelleyici bir karar almıştı. Fakat Seyhan Soylu paylaşımlarına devam edince Yeşim Salkım yine yargı yolunu kullanarak Sisi'ye dava açtı. Salkım'ın avukatı Merve Uçanok, Soylu'nun mahkeme kararını ihlal ettiğini kararı alan mahkemeye bildirdi ve tazyik hapsi cezası verilmesini talep etti.

Soylu: Çok da önemli değil

Gelinen noktada Seyhan Soylu hakkında 4 günlük tazyik hapsi kararı verildi ve karar kesinleşti. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Seyhan Soylu, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler tarafından İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Soylu infaz savcılığına götürüldü. Kesinleşen kararın ardından adliyedeki işlemleri tamamlanan Soylu, cezasını çekmek üzere cezaevine götürüldü. Adliye girişinde gazetecilere konuşan Soylu, susturma kararı olarak nitelediği kararı eleştirdi. Soylu, "Susturma kararına uymadığım için de zorlama hapsi alındı. Çok da önemli değil. Kendinize iyi bakın. Tek üzüldüğüm nokta köpeğimden ayrılmam ve sevgilimle özgürce yazışamayacak olmam" ifadelerini kullandı.

Soylu'nun avukatı itiraz etmişti

Alınan mahkeme kararı gereği 4 gün cezaevine giren Seylan Soylu, Yeşim Salkım hakkında yaptığı çıkışlarla sık sık gündeme geliyordu. Yeşim Salkım'ın avukatının mahkemeye başvurmasının ardından Soylu'nun avukatı itirazda bulunmuş ve Soylu'nun Yeşim Salkım'ı değil başka kadınları ima ettiğini belirtmişti. Fakat mahkeme itirazı kabul etmemiş ve tazyik hapsi kararı kesinleşti.

04-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar