Arka Sokaklar 582. bölüm izle

Arka Sokaklar 582. bölüm izle
Arka Sokaklar 582. bölüm izle; Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfaya göz atın.

Arka Sokaklar 582. bölüm izle; Erler Film tarafından yapımı üstlenen Arka Sokaklar dizisi bu akşam 582. bölüm ile Kanal D'den ekrana gelecek. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü merakla bekleyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceğini araştırıyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümüne bu sayfadan tek parça ve full HD olarak izleme imkanına sahipsiniz. Arka Sokaklar 582. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca Arka Sokaklar dizisinin bir önceki bölümünde neler olduğunu merak ediyorsanız sayfanın devamında yer alan bölüm özetine göz atabilirsiniz.

Arka Sokaklar 582. bölüm izle

Kanal D'den ekrana gelen ve Erler Film imzası taşıyan Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Merve Oflaz, Nazlı Tosunoğlu, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Hülya Kalebayır Çelik, Tunç Oğuz, Yüsra Geyik, Onur Bay, Kerihan Duman, Ecem Öz, Elvan Dişli, Efe Günay ve Ada Baykan gibi isimler oluşturuyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir televizyon efsanesine dönüşen Arka Sokaklar dizisinin bu akşam ekrana gelecek bölümü izleyiciler tarafından büyük bir merakla izlenecek. Arka Sokaklar dizisini Kanal D'nin internet adresinden izleyebilirsiniz. Siz de Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar 581. bölüm özeti

Aşık olduğu Emire'nin ölmesinin üzerine Medar, intikam yemini eder. Ekip operasyon yaptığı sırada bu ölüm gerçekleşince Medar, kanlı bir eyleme imza atmaya karar verir. Örgüt ise olayları kişiselleştirmesi nedeniyle Medar'ı sorgular. Mesut ve Ali, Medar'ın adamları tarafından tuzağa çekilir. Arazide çetin bir çatışma gerçekleşir. Çatışmada Mesut ve Ali, teröristlere büyük kayıplar verdirir. Medar ise son çare olarak kaçar. Medar, son anda çatışmadan kurtulmasının ardından yeni bir plan kurar. Adamları, polisleri rehin alır. Örgüt elemanları polisleri bomba doldurdukları arabayla Asayiş otoparkına yollar. Ali ve Pınar da o anda otoparktadır. Beyni yıkanan bir genç fünyeye basarak polis arabasını havaya uçurur.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar