Söylemezsem Olmaz'da tartışma: Seren Serengil yayını terk etti!

Söylemezsem Olmaz'da tartışma: Seren Serengil yayını terk etti!
Ekranların sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz'da hararetli anlar yaşandı. Arto ve Seren Serengil tartışması sonrası Seren Serengil yayını terk etti!

Magazin olaylarının gündeme getirilip tartışıldığı program Söylemezsem Olmaz'da tartışma yaşandı. Programın sunucularından Arto ve Seren serengil bir konuda anlaşamayınca ortaya hararetli bir tartışma çıktı. Söylenenlere sinirlenen Seren Serengil yayını terketti. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı magazin severlerin takip ettiği programlar arasında. Magazin dünyasının sevilen isimleri Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali'nin beraber hazırladığı Söylemezsem Olmaz'da şok anlar yaşandı. Seren Serengil'i kızdıran Arto yayında kalakaldı.

Seren Serengil yayını terk etti

Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali'nin yorumlarıyla hafta içi her gün saat 13.15'te yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz olaylı bir bir bölümle ekrana geldi. Son günlerin magazin bombası Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç'ın arkadaşlarıyla yemek yediği görüntüler yorumlandı. Arto ve Seren Serengil, Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç'ın arkadaşlarıyla yaşanan ilişki konusunda fikir ayrılığı yaşandı. Arto ve Serene Serengil arasında hararetlenen tartışma Serengil'in programı terk etmesiyle sonuçlandı.

Söylemezsem Olmaz'da neler oldu?

Seren Serengil'in yayını terk etmesiyle sonuçlanan tartışma Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç'ın herkesten sakladığı ilişkileri ile ilgiliydi. Berrak Tüzünataç'ın en son ilişki yaşadığı Ali Yörenç'in Uraz Kaygılaroğlu'nun yakın arkadaşı olduğu iddia edildi. Yakın arkadaşının sevgilisiyle ilişki yaşanması hakkında fikirlerini söyleyen Serengil ve Arto anlaşmazlığa düştü. Farklı fikirler ortaya atan ikilinin sözleri tansiyonu yükseltti. "Bir insan da sevgilisini yakınından bulur" diyen Arto'nun sözlerine Seren Serengil tepki gösterdi. "Arkadaşının sevgilisiyle de çıkmazsın diye düşünüyorum" ifadesini kulanan Serengil, Arto'ya "Saçmalama" dedi. Seslerin yükseldiği Söylemezsem Olmaz'da yaşananların ardından Seren Serengil yayını terk etti.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemesem Olmaz programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Magazin dünyasının nabzının tutulduğu programda yapılan yorumlar çok konuşulan konuları da beraberinde getiriyor. Ünlü sunucu Bircan Bali, oyuncu Seren Serengil ve şarkıcı Arto'nun yorumları zaman zaman tartışmaların ateşini yükseltiyor. Söylemezsem Olmaz'da bugün yaşananlar da dikkatleri yeniden programa çekti.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar