Aslıhan Gürbüz (Kumru) Kırmızı Oda’ya Veda Ediyor

Aslıhan Gürbüz (Kumru) Kırmızı Oda’ya Veda Ediyor
Kırmızı Oda’nın uzun süredir yayınlanan hikayesi Kumru bu akşam final yapıyor. Dizinin oyuncusu Aslıhan Gürbüz bu akşam seyirciye veda ediyor.

Tv 8 ekranlarında bu sezon başlayan ve bölümlük hikayelerle seyirciyle buluşan Kırmızı Oda gördüğü ilgi sebebiyle hemen her gün bir haberin konusu oluyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından televizyona uyarlanan dizi bu sezonun flaş yapımları arasında yerini aldı. Cuma akşamları ekrana gelen dizi aldığı reytinglerle günün en çok izlenen yapımı olurken dizinin hikayelerinde rol alan oyuncularda seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Birçok ünlü oyuncunun rol aldığı dizinin şu anki bölümlerinde ise ünlü oyuncular Erkan Petekkaya, Aslıhan Gürbüz ve Pınar deniz rol alıyor. Dizinin başrol oyuncusu ise Doktor Hanım karakteriyle Binnur Kaya. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde ise iki ayrılık birden yaşanacak. Dizide Nazlı karakteriyle Pınar deniz ile seyircinin uzun süredir heyecanla takip ettiği Kumru karakteriyle de Aslıhan Gürbüz bu akşam ekrana gelecek bölümle Kırmızı Oda’ya veda ediyor.

Kumru (Aslıhan Gürbüz) Son Kez Ekranlarda

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve seyircinin büyük ilgi gösterdiği dizilerin başında gelen Kırmızı Oda’da bu akşam seyirciyi üzecek bir ayrılık yaşanacak. Dizide uzun süredir Kumru hikayesiyle ekrana gelen ve çok beğenilen ve merakla takip edilen hikayenin oyuncusu Aslıhan Gürbüz karakterin hikayesinin sona ermesiyle diziye veda ediyor. Küçük yaşlardan itibaren yaşadığı büyük zorluklar sebebiyle hayatı bir türlü istediği gibi yaşayamayan ve en yakınları ve güvendikleri tarafından taciz, tecavüz edilen Kumru sonunda bu yaşadıklarına dayanamayarak Doktor Hanım’ın karşınsa çıkmış ve uzun süren haftalar boyu terapi görerek yaşadıklarını ve içinde tuttuklarını paylaşmıştı. Doktor Hanım’ın da tavsiyeleriyle tedavisinde ilerleme sağlanan Kumru sonunda sorunun kendisinde olmadığını ve kendisinin aslında bir mağdur olduğunu kabul ederek hayata daha pozitif bakmaya ve şu anki ailesiyle mutlu olmaya başlamıştı.

Dizinin En Uzun Süreli Hikayesi Oldu

Başrollerinde Binnur Kaya (Doktor Hanım) Tülin Özen (Doktor Piraye) ve Burak Sevinç (Doktor Deniz)’in rol aldığı Kırmızı Oda bölümlük hikayelerle seyirci karşısına çıkıyor. Şu ana kadar en uzun süreli hikaye 12 Bölüm ile Melisa Sözen’in (Alya) hikayesi olmuştu. Bu akşam yayınlanacak bölümle birlikte Aslıhan Gürbüz Kumru hikayesiyle bu rekoru kırarak 13 bölümle en uzun soluklu hikaye ve 13 bölüm oynayarak en uzun süreli oynayan oyuncu olacak. Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında olacak.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar