Arka Sokaklar 585. bölüm izle

Arka Sokaklar 585. bölüm izle
Arka Sokaklar 585. bölüm izle. Arka Sokaklar canlı izle. Arka Sokaklar yeni bölüm izle. Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Kanal D Arka Sokaklar 585. Bölüm bu akşam yayınlanacak. Arka Sokaklar yeni bölüm izle. Arka Sokaklar full HD izle. Arka Sokaklar canlı izle. Arka Sokaklar Kanal D canlı izle. Arka Sokaklar 585. Yeni bölüm izle. Arka Sokaklar 585. bölüm izle Arka Sokaklar ile ilgili tüm gelişmeler bu yazımızda. Arka Sokaklar yeni bölüm tek parça izlemek için yazımızda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi arasında yer alan Arka Sokaklar, yepyeni bölümü ile yayınlanmaya devam ediyor. Erler film öncülüğünde ekranlara getirilen Arka Sokaklar ilk olarak 2006 tarihinde yayınlanmaya başlamıştır. Polisiye, aksiyon ve macera türündeki Arka Sokaklar, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz oturmaktadır. 15 yıldır seyircisi ile bir arada olan Arka Sokaklar, Türk televizyon dünyasında en uzun süren haftalık dizidir.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosunda, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin, Nazlı Tosunoğlu, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Arka Sokaklar 585. bölüm izle

Arka Sokaklar 585. bölüm tek parça full HD izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Arka Sokaklar geçen hafta neler yaşandı?
Zeliş, Giray tarafından saldırıya uğramış ve yaralanmıştır. Başta Çoban ailesi ol ak üzere tüm ekipte bu durumdan çok etkilenir. Rıza Baba ise tüm ekibi Giray ve Halis'i yakalamak için büyük bir çaba gösteriyor. Giray'ın adresine baskın düzenleyen ekip, son anda bombalı tuzaktan kurtulur. Ardından Tekin ise ablasına yapılanlara karşılık sakinliğini koruyamaz ve Giray'ın peşine düşer. Ancak bu işlerin daha da sarpa sarmasın neden olur. Zeliş tekrar Giray'ın eline düşer. 

Arka Sokaklar konusu 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'de görevli olan ekibin hikayesi. İstanbul sokaklarında Rıza Baba ekibinin yaşadıkları zorlu mücadeleyi ele alan hikaye. İzlerken sıkça heyecanın dorukta olduğu, bazen ise duydçgulandırdıpı Arka Sokaklar, sıcacık hikayesi ile sizlerle buluşmakta. 
Arka Sokaklar her Cuma yepyeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında!

09-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar