Esra Dermancıoğlu’ndan İlginç Aldatılma İtirafı

Esra Dermancıoğlu’ndan İlginç Aldatılma İtirafı
Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Ünlü isim katıldığı bir YouTube kanalında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Son zamanlarda magazin dünyasında sık sık adı duyulan ev yaptığı çıkış ve açıklamalarla gündem olmayı başaran başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu bir kez daha magazin gündeminin sayfalarında yer aldı. Sosyal medyada da gündem olan açıklamalarıyla herkesi bir kez daha şaşırtan Esra Dermancıoğlu katıldığı bir YouTube kanalında birbirinden çarpıcı itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu aldatılmaktan, ihanete kadar pek çok konuda konuştu. Ünlü isim Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olan ünlü isim eski eşi tarafından aldatıldığını açıklarken itiraflarıyla herkesi şaşırtmayı başardı. Son olarak Bir zamanlar Çukurova dizisinde rol alan ve intihar ederek diziden ayrılan usta oyuncunun itirafları günün en çok konuşulanları arasında yer almayı başardı.

Aldatıldım

Şu sıralar Murat Balcı ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündemde olan ve daha önce de takipçileriyle girdiği polemiklerle bilinen ünlü isim Esra Dermancıoğlu Armağan Çağlayan’ın kanalına konuk oldu. Esra Dermancıoğlu burada birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Esra Dermancıoğlu aldatıldığına ilişkin konuşurken “biz bir seyahate gideceğiz. O gece misafirlerimiz gitti, berjerde oturuyoruz. Sen beni aldatıyor musun dedim. Evet dedi. Sonra konuştuk, çok da konuştuk. Ardından da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası, çok da şeker bir adam. Ama yani sıkılmış” ifadelerini kullandı.

Bir Erkeğin Beni Aldatması Sorun Değil

Esra Dermancıoğlu çarpıcı itiraflarını sıralarken adeta ezber bozmaya devam etti. Ünlü isim “bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Bir erkeğin ya da kadının birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir. Bir erkek eşine gidip, ya benin canım başka kadınlar çekiyor diyemiyor. Diyemediği için de yalanlara aldatmalara, arkadan iş çevirmelere başvuruyor. Kadınlar eşlerinin bunları rahatlıkla diyebilmesini sorun etmemeli” ifadelerini kullandı. Daha önce Murat Balcı ile aşk yaşadığına ilişkin resimlerle ilgili de konuşan Esra Dermancıoğlu “bir fotoğrafı alıyorlar konuşuyorlar. Diyorlar ki bu kadın bu adamın tarzı değil. Adama sorarlar kim kimin tarzı olmak istedi de o tarz olumladı? Aslında alttan alta kadını yere vuruyorlar” ifadelerini kullanmış ve bu açıklamaları da çokça konuşulmuştu.

09-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar