Coşkun Sabah’ın Yeni İşi Şaşırttı!

Coşkun Sabah’ın Yeni İşi Şaşırttı!
Ünlü şarkıcı Coşkun Sabah müzik dünyasının dışında bambaşka bir sektörde yeni işiyle günden olmayı başardı. Besteci Coşkun Sabah Yumurtacı Coşkun oldu.

Türk Sanat ve fantezi müziğinin önde gelen seslerinden biri olan ve yıllarca sevenleri tarafından keyifle dinlenilen ünlü şarıcı Coşkun Sabah zaman zaman farklı sektörlerde girdiği ilerle adını duyurdu. Müzik sektörünün dışında da girişimci ruhuyla başkalarına da örnek olan ünlü müzisyenin son işi ise hem müzik dünyasında bulunan arkadaşlarını hem de sevenlerini fazlasıyla şaşırttı. Pandemi döneminde iş olmamasıyla ilgili sıkıntılarından bahseden ve para kazanamadığını iddia eden ünlü isim bir arkadaşıyla birlikte Eskişehir’de tavuk çiftliği kurarak yumurta üreticiliği sektörüne girdi. 15 bin tavukla başladığı yeni işinde hedefinin ihracat olduğunu vurgulayan ünlü isim kendisine artık yumurtacı Coşkun deneceğini ifade etti.

Yumurta Sektörüne Girdi

Ünlü şarkıcı Coşkun Sabah zaman zaman magazin gündeminde çeşitli polemik ve açıklamalarıyla gündeme gelir. Magazin basının da sevilen isimlerden biri olan ünlü isim bu günlerde yeni işiyle gündemde. Bir arkadaşıyla birlikte Eskişehir’de kurduğu tavuk çiftliği ile yumurta üreticiliği sektörüne giren ünlü isim 15 bin tavukla yumurta üretmeye ve azarlamaya başladı. Ünlü isim ve arkadaşı Özkan Özdalı Eskişehir’de yaklaşık 1 milyon lira yatırımla tavuk çiftliği kurdu. Ünlü isim yeni işiyle ilgili olarak “bu sektöre girdiğim için çok mutluyum. Burada 15 bin tavuk var. Devletimizin de hayvancılığa çok büyük bir ilgisi, desteği var. Eskiden hani Coşkun var ya sanatçı, besteci Coşkun derlerdi. Şimdi ise Yumurtacı Coşkun diyecekler” ifadelerini kullandı. Sabah ayrıca “bu iş aslında şaka ile başladı. Özellikle sanatçı dostlarım da imrendi diyebilirim. Çok olumlu buluyorlar. Daha da ileri gitmeyi düşünüyorum. Ortağım Özkan Bey ile ihracatı düşünüyoruz. Müzisyenlikte tabi bitecek değil” ifadelerini kullandı.

Polemikten Geri Kalmadı

Ünlü isim bu arada magazin dünyasına adeta malzeme verircesine polemikten de geri durmadı. Ünlü isim Bülent Ersoy’un ekibinde ud çalarken tenzili rütbeye uğradığını belirtti. Bülent Ersoy’un kendisini kıskandığını belirten Coşkun Sabah “Gar Gazinosunda çıkıyorduk. Özel saz olarak bazen beni de götürüyordu. Saz ekibinde koltuk kıdeme göre sıralanır. Bir gün geldim koltuğum başka yerde duruyor. Aldım udumu çıktım. Bu işte bir kumpas vardı. Ben artık ud çalmayacağım, kendi şarkılarını okuyup meşhur olacağım dedim. Muzaffer Özpınar bana haber uçurdu Bu olay Bülent Ersoy’un ricasıydı diye” ifadelerini kullandı.

09-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar