Arka Sokaklar 604. bölüm izle

Arka Sokaklar 604. bölüm izle
Arka Sokaklar 604. bölüm izle: Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar.

Arka Sokaklar 604. bölüm izle: Kanal D'nin ekrana taşıdığı Erler Film imzalı Arka Sokaklar dizisi 604. bölümüyle ekrana gelecek. İzleyicilerin merakla beklediği Arka Sokaklar 604. bölüm milyonlarca kişi tarafından ekran başında takip edilecek. Sevilen diziyi izlemek isteyen izleyiciler ise hangi adresten full ve HD olarak izleyebileceğini merak ediliyor. İlgi ile izlediğiniz dizinin yeni bölümünü canlı olarak bu adresten izleyebilme imkanına sahipsiniz. Arka Sokaklar dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan 604. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar 604. bölüm özeti

Kanal D'den ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz, Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş gibi isimler yer alıyor. Her hafta izleyicileri ekrana bağlayan Arka Sokaklar 603. bölüm izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. Canlı TV ile sevilen dizinin yeni bölümünü full olarak izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar 604. bölümde neler olacak?

Müfettiş İdil ile Mesut arasındaki yakınlaşma Selin'in gözünden kaçmaz. Bu nedenle fazlasıyla gergindir. Çıkan çatışmada yaralanan İdil ile Mesut'un sarılmasıyla şüphelerinde yanılmaz. 

Savcılık Samir ile ilgili kararını verir. Gencer her ne kadar çabalasa da Samir, sınır dışı edilecektir. Hastaneden çıkan Kadim, polis koruması altına girer. İkbal'i arayış çalışmaları ekip ve müfettiş İdil tarafından dikkatle devam ederken Kadim, polisten kurtularak ailesini öldüren İkbal'in peşine düşer. Ercü de polis koruması altındadır ancak bu işe bulaşmaktan hiç hoşnut değildir. Bu nedenle polisi atlatarak Feyza ile görüşmeye gider. 

Öte yandan bir başka olay da araştırılmaya devam eder. Öldürülen Sabit'in uyuşturucu satıcılığından hüküm giydiği ortaya çıkar. Cezaevi sonrasında ise temiz kalarak mahalle gençlerine sahip çıkan birine dönüşmüştür. Cinayet görüntülerinde ise onu öldüren kişilerin genç yaşta olduğu görülmektedir. Katil zanlısının Mahir olduğu belirlenirken olayı araştıran Hakan, Mahir'in atölyesinde eğitim veren Serap ile bir akşam geçirir. Serap, Hakan'ın polis olduğunu bilmez.

19-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar