Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta 19 Kasım puan durumu

Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta 19 Kasım puan durumu
Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta 19 Kasım puan durumu; Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta'dan bu hafta kim ayrılacak?

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta, bugün yayınlanan bölümde kim elendi? sorusunun cevabını yanıtladık. Bugün hazırlanan günün menüsünün ardından puanlamalar yapıldı ve finale yaklaşıldı. Oldukça gergin dakikaların yaşanıldığı Gelinim Mutfakta final bölümünde birinci olan gelin belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? İşte detaylar..

19 Kasım Cuma günü yayınlanan final böümünde, hangi gelinin bilzeikleri aldığı belli oldu. Bu hafta başında Gelinim Mutfakta ekibine dahil olan Zehra ve kayınvalidesi bazı sorunlar nedeni ile yarışmadan diskalifiye edilmişti. Zehra gelin, çekim öncesinde makyöz ve Yeşim ile yaşadığı tartışma esnasında fiziksel şiddet uygulanmıştı. Bunun üzerine Zehra herkesten özür dilemişti ancak, Gelinim Mutfakta'dan diskalifiye olmuştu. Gelinim Mufakta sunucusu Lerzan Mutlu ise, 'Makyöz arkadaşlardan birine yanlış bir harekette bulundu. Dün özür dilemesine rağmen, bugün yayın öncesi gelin yarışmacılardan Yeşim'e fiziksel bir saldırıda bulundu.Yarışma ahlakı gereği Gelinim Mutfakta Zehra ve kayınvalidesi Aynur'u diskalifiye etmek zorunda kaldık' diyerek açıklamıştı.

Ardından açıklama gereği yapma ihtiyacı duyan Yeşim ise, 'Giyinme odasındaydık. Hiçbir şey yokken üzerime saldırdı. Ne olduğunu anlayamadan arkadaşlar ayırdı' dedi.

Zehra'nın yerine gelen Miyase ise Perşembe günü ekibe dahil oldu.

19 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta final günü puan durumu;

Yaren - 17

Aslıhan - 11

Yeşim - 18

Miyase - 5

Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? (19 Kasım 2021)

Bu hafta gerçekleşen programda hafta ortasında elenen Zehra'nın yerine gelen Miyase, toplamda 5 puan almıştı. Yarışmacılar arasında en düşük puanı alan, Miyase, yarışma ahlakı gereğince eleme grubuna alınmadı. Diğer yarışmacılar arasında ise en düşük puanı alan isim Aslıhan oldu. Ancak disklifiye edilen yarışmacıların olduğu haftada eleme olamayacağını açıklayan Lerzan Mutlu, büyük bir sürprizle yarışmacıları mutlu etti.

Son olarak Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta elenen bir isim olmadı.

Kanal D ekranlarının sevilen programı gelinim Mutfakta hafta içi her gün 13:00'da sizlerle olmaya devam ediyor!

19-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar