Ünlü İsim Fakir Biriyle Sevgili Olamayacağını Açıkladı

Ünlü İsim Fakir Biriyle Sevgili Olamayacağını Açıkladı
Ünlü bir isim fakir biriyle sevgili olabilir mi? Son zamanlarda ünlüler dünyasında sık sık sorulan bu soruya ünlü manken Simge Ünal cevap verdi.

Magazin basınında zaman zaman ünlü isimlerin fakir biriyle birlikte olup olmayacakları ile ilgili haberler yapılır. Bu haberler ünlü isimlerin değişik tepkileriyle karşılanır ve her isim kendi düşüncesini açıklar. Geçtiğimiz günlerde de yine böyle bir tartışma yaşanmaya başladı ve bazı ünlüler kendilerinden daha fakir biriyle birlikte olup olmayacaklarını sosyal medya hesaplarından ya da magazin sayfalarından açıklamaya başladılar. Ünlü mankenlerden biri olan ve en çok defileye çıkan isimlerin başında gelen manken Simge Ünal’da bu konuyla ilgili düşüncelerini açıkladı. Ünlü manken Simge Ünal bir AVM çıkışında magazin muhabirlerinin sorularını cevapladı ve fakir biriyle birlikte olamayacağını belirtti.

Bana Ayak Uydurması Gerekir

En çok defileye çıkan ve defileden defileye koşan ünlü ve başarılı manken Simge Ünal son zamanların en çarpıcı konusu ünlülerin fakir biriyle birlikte olup olmayacağını cevapladı. Bir AVM çıkışında muhabirlerin sorularını cevaplayan Simge Ünal yaptığı açıklamada çarpıcı ifadelere yer verdi. Simge Ünal, meslektaşı Özge Ulusoy’un “mankenler gidip fakirle mi çıksınlar” sözlerini değerlendirdi. Simge Ünal ”Özge’ye katılıyorum. Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarımın aynı olması gerekiyor. Yanıma yakışan biri tabi ki olmalı ama gittiğimiz yerlerde de bana ayak uydurması gerekiyor. O yüzden fakir biriyle sevgili olamam. Geliri düşük biriyle sevgili olurum diyenlerin bugüne kadar birlikte olduğu kişilere bakın hep maddi durumu iyi olanlarla birlikte oldukları ortaya çıkar. Onlar da gerçeği söylemekten kaçınıyor” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu açıklamaları sosyal medyada ve magazin basınında geniş yer aldı.

Simge Ünal Kimdir?

Magazin ve sosyal medyada yaptığı açıklamalarıyla dikkatleri çeken ünlü manken ve model Simge Ünal 1995 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Mesleğinin en başarılı isimlerinden olan Simge Ünal moda dünyasının en çok defileye çıkan isimlerinin başında geliyor. Ünlü isim, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Simge Ünal ilk olarak İzmir’de podyumlarda yer almaya başlamıştır. Podyumların aranılan isimleri arasında yer alan Simge Ünal ayrıca yurtdışında da pek çok defilede boy göstermiştir. Ayı zamanda bir televizyon kanalında magazin programı sunan ünlü isim halen modelliğe devam etmektedir.

19-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar