Arka Sokaklar 611. bölüm izle

Arka Sokaklar 611. bölüm izle
Arka Sokaklar 611. bölüm izle: Sevilen dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD bir şekilde izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Arka Sokaklar 611. bölüm izle: Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Rıza Baba ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Bilinci kapalıyken hastaneden kaçırıldığı anlar fragmana damga vurdu. Erler Film imzasıyla Kanal D'den ekrana gelen Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle yine milyonlarca kişiyi ekrana bağlayacak. Son derece merak içerisinde beklenen son bölüm hangi adresten tek parça, full HD ve online bir şekilde izlenebilir? Siz de dizinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar 611. bölüm izle

Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz, Perihan Ünlücan, Gizem Terzi, Oğuz Peçe Deniz Çatalbaş, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Kerimhan Duman, Furkan Göksel, Ecem Öz, Mustafa Efe Günay, Ada Baykan, Onurcan Sesli, Garip Kont yer alıyor. Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ikilisi dizinin senaristliğini yaparken Orhan Oğuz yönetmen koltuğunda oturuyor. 

Dizinin başlangıcından yıllar geçse de hala milyonlarca kişi Arka Sokaklar izlemeye devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek bölüm de pek çok kişiyi ekran başına geçirecek. Seyircilerin büyük bölümü ise online olarak izlemeyi tercih edecek. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Arka Sokaklar 611. bölüm özeti

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Rıza Baba, beklenmedik bir misafir ile karşı karşıya kalır. Mesut ise üzerine yapışan iftiralardan kurtulabilmek için İlyas Albay'dan yardım ister. Morali bir hayli düşük olan ekip bir kavgaya müdahelede bulunurken kız kardeşini bulmak isteyen Levent ile rastlaşırlar. Ona kız kardeşini bulabilmek için söz verirler ancak bilmedikleri bir şey vardır ki Levent bir şeyler saklamaktadır. Öte yandan mafya lideri Noyan uğradığı saldırıdan sonra koruma isterken ekip, öldürülen bir kız ile Noyan arasında bağlantı kurarlar.

Arka Sokaklar dizisi 21 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak. İzlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

21-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar