Arka Sokaklar dizisi bir oyuncusuna daha veda etti!

Arka Sokaklar dizisi bir oyuncusuna daha veda etti!
Kanal D'nin uzun yıllardır ekrana gelen polisiye dizisi Arka Sokaklar, bir oyuncusuna daha veda etti. Ünlü oyuncu artık Arka Sokaklar'da rol almayacak.

14 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinin çekimleri, koronavirüse rağmen tüm hızıyla devam ediyor. Çekimler devam ederken bir oyuncunun Arka Sokaklar dizisine veda edeceği ortaya çıktı. Diziye veda eden isim ise Bülent Emrah Parlak oldu. Bülent Emrah Parlak kısa süre önce diziye katılmıştı. 

Bülent Emrah Parlak, Arka Sokaklar dizisine veda etti

Sevilen dizi Arka Sokaklar, 8 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da 551. bölümüyle ekrana gelecek. Bu bölümde Bülent Emrah Parlak rol almayacak. Ünlü oyuncu son yayınlanan 550. bölümle birlikte Arka Sokaklar dizisine veda etmiş oldu. 

543. bölümle birlikte diziye dahil olan Bülent Emrah Parlak, Arka Sokaklar dizisinde bambaşka bir şekilde izleyici karşısına çıktı. Çok Güzel Hareketler Bunlar'da ve rol aldığı neredeyse bütün yapımlar komedi türündeydi. Dolayısıyla canlandırdığı karakterler de bu şekildeydi. Bu kez ise daha ciddi bir rolde izledik kendisini. Bülent Emrah Parlak, Arka Sokaklar dizisinde avukat Nedim Adalı karakterine can verdi. 550. bölümle birlikte Arka Sokaklar dizisindeki kısa süren macerasını noktaladı.

Koronavirüse rağmen çekimler sürüyor

Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un senaryosunu kaleme aldığı. Orhan Oğuz'un ise yönettiği Arka Sokaklar dizisi koronavirüs tehlikesinin devam etmesine karşın çekimlerine devam eden diziler arasında yer alıyor. Erler Film imzası taşıyan Arka Sokaklar dizisinde, Rıza Baba karakterine can veren Zafer Algöz başta olmak üzere 65 yaş üzerindeki oyuncular, sokağa çıkma yasağı nedeniyle çekimlere katılamıyor. Dolayısıyla dizi onlar olmadan devam etmek durumunda. Koronavirüs kamera arkasında olduğu kadar, dizinin hikayesi içinde de kendine geniş yer buluyor. Arka Sokaklar karakterlerini bölümler boyunca maske ile görüyoruz. 

Her bölümü milyonlarca kişi tarafından takip edilen Arka Sokaklar dizisi, 14 sezondur yayın hayatına devam ediyor. Türker İnanoğlu'nun yapımcısı olduğu dizi her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Üzerinden geçen uzun yıllara karşın Arka Sokaklar dizisi hala en popüler diziler arasında yer alıyor. İlgiyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 551. bölüm, 8 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak. 

06-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar