Bülent Emrah Parlak Arka Sokaklar’a Katıldı!

Bülent Emrah Parlak Arka Sokaklar’a Katıldı!
14 yıldır yayında olan ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'a taze kan. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı: Bülent Emrah Parlak! İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde ekranda en uzun süreli kalan dizi ödülünü alan ve Kanal D ekranlarında tam 14 yıldır yayınlanan başarılı polisiye dizisi Arka Sokaklar seyirci tarafından heyecanla ve beğeniyle takip edilmeye devam ediyor. Bu güne kadar yüzlerce oyuncunun gelip geçtiği ve pek çok oyuncunun ilk dizisi olma başarısını da gösteren dizi ekrana geldiği saatlerde aldığı reytingle de başarısını kanıtlamış durumda. Erler Film tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini Orhan Oğuz üstleniyor. Senaryosu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul tarafından kaleme alınan dizinin yayınlanacak 543. Bölümüne ise usta bir isim dahil oldu. Yine seyirci tarafından sevilen ve pek çok yapımda rol alan Bülent Emrah Parlak’ı seyirci bundan sonra Arka Sokaklar’da izlemeye başlayacak. İşte detaylar!

Arka Sokaklar’a Sürpriz Oyuncu!

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan kanal D ekranlarında Cuma akşamları izleyici ile buluşan Arka Sokaklar’a yeni bir oyuncu dahil oldu. Oyuncu kadrosunda Zafer ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okur, Şevket Çoruh gibi oyuncuların yer aldığı diziye Avukat Nedim Adalı karakteriyle başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak dahil oldu. Dizinin 21 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu ile Arka Sokaklar’ın kadrosu daha da güçlenmiş oldu. Pek çok yapımda rol alan Bülent Emrah’ın Arka sokaklar ekibiyle çekilen görüntüleri de izleyiciyi heyecanlandırdı.

Bülent Emrah Parlak Kimdir?

Arka Sokaklar dizisinde rol almaya başlayacak olan başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak 8 Mayıs 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu daha sonra Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katılmıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

Tatlı Yalanım

Familya

Git Başımdan

Ankara’nın Dikmen’i

Böyle Bitmesin

Bir Yastıkta

Mutlu Aile Defteri

İnsanlar Alemi

Aşağı Yukarı Yemişliler

Çok Film Hareketler Bunlar

Neşeli Hayat

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Mavi Gözlü Dev

Bir Demet Tiyatro

Organize İşler

Hırsız Polis

Kapıları Açmak

Ruhun Labirentleri

Sahra

Kurtlar vadisi

 

13-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar