Arka Sokaklar dizisinden 2 isim daha ayrıldı

Arka Sokaklar dizisinden 2 isim daha ayrıldı
Uzun yıllardır televizyon ekranlarında gördüğümüz aksiyon dolu soluk soluğa izlediğimiz sevilen dizi Arka Sokaklar'dan 2 isim daha veda etti

2006 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Arka Sokaklar dizisi heyecanlı bölümleriyle devam ediyor 

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNE VEDA EDEN İKİ İSİM KİM ? 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'de görev yapan polislerin aksiyon ve heyecan dolu hayatlarını işleyen dizide bu zamana kadar birçok oyuncu değişikliği oldu. Fakat uzun yıllardır ekranlarda kalabilmesi projenin kaliteli ve sürükleyici olmasıdır. Her hafta izleyici ile buluşan dizi bazen sevindirip güldürse de bazı bölümleriyle hüzne boğdu. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar'ın olduğu dizide Ünal karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cansu Fırıncı ve Serdar karakterini canlandıran Gürkan Tavukçuoğlu veda etti. 

CANSU FIRINCI KİMDİR ?

1982 Ankara doğumlu olan Cansu Fırıncı eğitimini Ege Üniversitesi Tiyatro bölümünde  tamamladı. İlk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Urfalıyam Ezelden adlı dizide oldu. Cansu Fırıncı çalışmalarında kendisinden en çok Kırgın Çiçekler dizisinde Kemal karakteriyle söz ettirdi. Ünlü oyucunun bazı dizi ve film çalışmaları; 

Yalı Çapkını, Hizmetçiler, Kızlarım İçin, Mehmetçik Kutlu Zafer, Kızlarım İçin, Kırgın Çiçekler, Urfalıyam Ezelden, Düş Kırgınlıkları, Babam, Üç Harfliler: Hablis, Kanlı Postal, Can Tertip, Yolculuk, Devrimden Sonra adlı dizi ve filmlerde rol aldı. 

GÜRKAN TAVUKÇUOĞLU KİMDİR ? 

1981 İstanbul doğumlu olan Gürkan Tavukçuoğlu eğitimini Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Oyunculuk Bölümü ve İstanbul Kültür Üniversitesi Oyunculuk Bölümü ile tamamlamıştır. Çocukluk döneminde dans ve tiyatroya ilgisi olan ünlü oyuncu  Marmara Folklör Derneği’nde halk dansları derslerine başladı. Daha sonra Latin, Hip-hop gibi danslarla ilgili eğitim almıştır. Ardından  Zamane Oyuncuları ve Masalcı adlı tiyatro gruplarını kurdu. 

Oyuncunun ilk çalışması Ekmek Teknesi adlı dizisi oldu. Daha sonra gençlerin izlediği Kampüsistan adlı dizide oynadı. Kendisini daha çok ön plana çıkardığı ve kendisinden söz ettirdiği dizi Dolu Dizgin dizisi oldu. 

Ünlü oyuncu Ekmek Teknesi, Kampüsistan, Sırlar Dünyası, Herşey Yolunda, Kanlı Düğün, Şöhret, Kızlar Yurdu, Korkusuzlar, Pars Narkoterör, Dalgakıran, Dolu Dizgin Yıllar, Milyonda Bir, Reis isimli dizilerde ve Yol Arkadaşım, Umut Adası, Takım ve Gelmeyen Bahar isimli filmlerde rol aldı. 

Arka Sokaklar dizisi her hafta Cuma akşamları yeni bölümleriyle saat 20.00'de Kanal D'de...

17-12-2023
Yazar Hakkında
Tuğba Coşgun

Tuğba Coşgun

Haziran 1996 doğumluyum. Gebze/ Kocaeli'de yaşıyorum. 2017'de Kocaeli Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği bölümünden mezun oldum. 5 y .. devamı.. mail
Yorumlar