Özlem Conker hangi diziyle anlaştı?

Özlem Conker hangi diziyle anlaştı?
Olgun Şimşek'in başrolünde yer alacağı Motto Yapım imzalı Kara Ağaç dizisi, başarılı oyuncu Özlem Conker ile Asiye karakterine hayat vermesi için el sıkıştı.

TRT’nn yeni yılda ekranlarda olacak dizisi Kara Ağaç’ın oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Son olarak Özlem Conker ile flaş bir anlaşma yapan dizi izleyiciler tam anlamıyla sürpriz yaptı. Özlem Conker dizide Olgun Şimşek’in canlandırdığı Celal Ağa’nın karısı Asiye karakterine hayat verecek.

Özlem Conker hangi diziyle anlaştı?

TRT yeni yılda dizi atağına hız kesmeden devam ediyor. Kara Ağaç dizisinin 26 Aralık’ta çekimlere başlaması planlanıyor. Çekimleri Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesindeki turizm merkezi olarak bilinen Soğanlı Vadisi’nde yapılacak. İlk olarak su altı sahneleri ile çekimlerine başlanacak olan dizi flaş bir isimle anlaşarak dikkatleri üstüne çekti. Kınalı Kar, Aynalı Tahir, Karagül, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerden tanıdığımız güzel oyuncu Özlem Conker hazırlıkları tüm hızı ile devam eden Kara Ağaç dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu dizide Olgun Şimşek’in hayat verdiği Celal Ağa karakterinin eşi Asiye karakterini canlandıracak. 

Dizinin yönetmeni Hakan Erten

Güçlü oyuncu kadrosu ve sımsıcak Anadolu hikayesi ile izleyicilere duygusal anlar yaşatacak olan Kara Ağaç dizisinin oyuncu kadrosunda Emre Kıvılcım (Ömer), Meltem Akçöl (Sultan), Olgun Şimşek (Celal Ağa), Özlem Conker (Asiye) gibi isimler bulunuyor. Yapımını Motto Yapım’ın üstlendiği dizinin Ufuk Hakan Erten yönetmenliğini üstleniyor. 

Özlem Conker kimdir?

1 Temmuz 1973 tarihinde dünyaya gelen Conker oyunculuğa ilk olarak reklam filmleri ile başladı. Daha sonra TRT 1 ‘in Kurşun Kalem, Vasiyet gibi dizilerde küçük rollerde yer aldı. Metin Özülkü’nün en çok bilinen klibi Seninle Olmak Var Ya şarkısının klibinde yer oynadı. Bizim Ev (Neslihan), Mert Ali (Pervin, Aynalı Tahir (Leyla)Bıçak Sırtı, Derya&Deniz(Derya) gibi dizilerde oyunculuğa iyice ısınan güzel oyuncu asıl çıkışını 2002 – 2004 yılları arasında reyting rekorları kıran Kınalı Kar dizisinin başrolünde hayat verdiği Nazar Beyoğlu karakteri ile yaptı. Ardından Sensiz Olmuyor (Gönül), Çapkın (Alev), Rüyalarda Buluşuruz (Sinem), Eksik Etek (Deniz), Oğlum İçin (Bahar), Ömre Bedel İlknur, Bahar Dalları (Ece), Aşk ve Ceza (Ceyda), Canan (Canan Özyılmaz), Karagül (Narin Mercan), Payitaht Abdülhamid (Bidar) dizilerinde rol aldı. İnternette yayınlanacak olan Ufuklar ve Sınırlar(Ülkü) ve Kara Ağaç dizisinde Asiye ile setlere dönecek olan Özlem Conker tekrar izleyici ile buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

17-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar