Senden Önce dizisinin yeni yönetmeni belli oldu

Senden Önce dizisinin yeni yönetmeni belli oldu
Till Death dizisinden uyarlanan dizinin senaryosunu Başak Angigün kaleme alıyor.Daha önce Serdar Gözelekli’nin yönetmeni olduğu diziden Gözelekli ayrılmak durumunda kalmıştı.

Melis Sezen  ile İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı Senden Önce dizisinin yeni yönetmeni belli oldu. Hazırlıkları ve oyuncu seçmeleri devam eden Senden Önce dizisi yakın zamanda çekimlere başlıyor. Till Death dizisinden uyarlanan dizinin senaryosunu Başak Angigün kaleme alıyor.Daha önce Serdar Gözelekli’nin yönetmeni olduğu diziden Gözelekli ayrılmak durumunda kalmıştı. Daha önce Kara Yılan, Vicdan, Yüksek Sosyete, Meryem ve Ağlama Anne gibi dizilerin yönetmen koltuğunda oturan Feride Kaytan, Senden Önce dizisinin yeni yönetmeni oldu. 

Melis Sezen kimdir?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Selim Paşa Atatürk Anadolu Lisesi’nin ardından Koç Üniversitesi’nde lisansını tamamladı. Babası Arnavut, Makedon göçmeni, anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. Ticaretle uğraşan bir ailenin kızı olan Sezen’in bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Daha küçük yaşlarda kızındaki yeteneği fark eden Melis Sezen’in annesi oyuncuyu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazdırdı. 2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile televizyon dünyasına adım attı. Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırdı. Rol aldığı ilk filmi 2018 yılında Tilki Yuvası’nda Aylin karakteri iledir. Daha sonra Dünya Hali filminde Gizem karakterine hayat verdi. 2019 da IMDb starmetre listesinde ilk 100 listesine girmeyi başardı. Ya İstiklal Ya Ölüm mini dizisinde başrolde Nazan karakterini canlandırdı. Başrolünde oynamadığı Sadakatsiz dizisi ile yıldızı parladı. Başrolünde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un rol aldığı 2020 yılında Kanal D ekranlarında ekranlara gelen Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansı ile otoritelerden tam puan alan Melis Sezen daha sonra Netflix’te yayınlanan Fatma dizisinde Hayat Kadını karakterini canlandırdı.2021 yılında 47. Altın Kelebek Ödülleri çerçevesinde Yıldızı Parlayanlar ödülünü kazandı. Yakında Ten isimli dizide Duru karakterine hayat verecek olan Sezen Senden Önce dizisinde de Merve Dağıstan rolü ile başrolde yer alacak.

17-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler