Arka Sokaklar Dizisine 5 Transfer birden!

Arka Sokaklar Dizisine 5 Transfer birden!
Arka Sokaklar Dizisine 5 Transfer birden! 10 sezondur beğeniyle izlenen diziye yeni giren oyuncular kim? Canlı Tv izleyicileri için araştırdık.

Arka sokaklar dizisinde neler oluyor? Bu sezon final yapacağı konuşuluyor ama diziye 5 yeni oyuncu birden transfer oldu. 10 sezondur beğeniyle izlenen diziye yeni giren oyuncular kim, Canlı Tv izleyicileri için araştırdık. Şimdi detaylar

Arka Sokaklar Dizisine 5 Transfer birden!

Dile kolay tam 10 sezon oldu. Ekranların en uzun soluklu dizlerinden Arka Sokaklar dizisinden söz ediyoruz. Her geçen gün güçlenen kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla Kanal D'nin 10 sezondur büyük bir beğeni ile takip edilen dizisi "Arka Sokaklar" yenilenen konu ve oyuncuları ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Erler Film’in kontrolünde Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği, Orhan Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosu Ahmet, Ozan ve Sinan Yurdakul yazıyor. Başrollerinde ise Zafer Ergin, 

Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı dizi bu sezon 500. bölümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Ferit Kaya, Fatih Murat Teke, Alptekin Serdengeçti, Atsız Karaduman, Burcu Kazbek ile kadrosunu daha da güçlendiren dizi öyle görünüyor ki daha uzun yıllar yayınlanmaya devam edecek.

Beş yeni karakterin heyecanla katıldığı dizide Faruk Öngören, Ali komiserin babası Nasuh; Ebru Öztürk, Ali’nin üvey kardeşi Şebnem; Ayçin İnci, Canan; çocuk oyuncu Ada Arca, Canan’ın kızı Ceren; Ahmet Pınar ise Firaz karakterini oynayacak. Ark Sokaklar dizisinin yeni oyuncuları dizinin 19 Nisan Cuma günü ekrana gelecek olan 514. bölümünde izleyici ile buluşacak.

Arka sokaklarda son bölümde neler oldu?

Peşindeki Oruç’tan kaçan Barış isimli gence araba çarpar. Polislere ifade veren Barış, peşinde kimse olmadığını iddia eder. Görüntüler ortaya çıkınca kan davalılarının peşinde olduğunu söyler. Hüsnü çocuğa acır. Barış’ın amcası emniyete gelir ve Barış’ın yalan söylediğini anlatır. Hüsnü, Barış’ın evine, olanlardan habersizce gitmiştir. Barış, Hüsnü’yü vurmak için silahını doğrultur. Selin, ekipten ayrılmak istemektedir. Engin Müdür’le konuşur ve tayinini ister. Mesut bu duruma çok bozulacaktır. Meziyet, kızı Meryem’in Hüsnü ile barışmasına sinirlidir. Evi terk eder. Yolda kapkaça uğrar. Bu esnada Metin ve Tekin durumu fark eder. Bunun üzerine Meziyet Hüsnülerde kalmaya başlar. Evdeki herkesin tadını kaçırır.

Rıza baba eski suçlulardan iyiliği dokunduğu Ziya’nın yanına gider. Ziya’nın kızı geçmişte Rıza sayesinde uyuşturucuyu bırakmıştır. Ziya, Rıza’ya saygı duyuyordur ve Oruç’un yerini öğreneceğini söyler. Mesut, Oruç ve Nurdan teröristlerden kaçmıştır. Bir anda etraflarını arabalar çevirir. İçindeki adamlar Mesut, Oruç ve Nurdan’ı, Canan Hanım’ın yanına götürür.

Arka Sokaklar yepyeni karakterleri ve yepyeni maceraları ile bu Cuma ve her cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de diziseverlerle birlikte olmaya devam edecek.

18-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar