Kızım dizisi ekranlara veda ediyor!

Kızım dizisi ekranlara veda ediyor!
Final haberlerine bir yenisi daha eklendi. TV8'in sevilen dizisi Kızım da ekranlara veda ediyor. Kızım ne zaman final yapacak?

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun başrollerini paylaştığı TV8'in sevilen dizisi Kızım ekranlara veda ediyor. Bu hafta gelen final haberlerine de Kızım da eklendi. Küçük bir kızın anne ve babası arasında yaşadığı hayat öyküsünü konu alan dizi, Cuma akşamları ekranlara geliyordu. TV8 de sadece 2 dizi yayınlanıyordu. Biri Jet Sosyete diğeri ise Kızım'dı. Kanal bu iki diziye son vermesinin ardından hangi dizileri yayınlayacak, yada bundan sonra dizi yayınlamayacak mı? büyük merak konusu oldu. Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği dizi ne zaman final yapacak? Kızım kaçıncı bölümde final yapacak? Kızım neden final yapıyor?

KIZIM DİZİSİNDEN KÖTÜ HABER! EKRANLARA VEDA EDİYOR

Usta oyunculuğu ile gözleri üzerine diken Beren Gökyıldız'ın başrolünü oynadığı dizi Kızım, Mayıs ayında ekranlara veda ediyor. Fatih Aksoy, TV8 ekranları için yeni sezon da yepyeni bir dizi hazırlıyordu. Hazırlanan dizinin başrol oyuncusu ise güzelliği ile dillere destan Cansu Dere olacak. Birsen Altuntaş'ın Kızım dizisi ile ilgili haberinde dizinin bu sezonda ekranlara veda edeceği bilgisine yer verdi. 

Kızım oyuncu kadrosu

Başrollerinde Buğru Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun yer aldığı Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım oyuncu kadrosunda, Beren Gökyıldız, Tugay Mercan, Serhat Teoman, Suna Selen, Sinem Ünsal, Elif Verit ve Burak Demir gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Kızım Öykü (Beren Gökyıldız) kimdir?

2009 yılında dünyaya gelen Beren Gökyıldız, İstanbul doğumludur.Kocamın Ailesi, Güldüy Güldüy Show, Anne, Bizim Hikaye ve Kızım gibi başarılı yapımlarda rol almıştır. En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne hak kazanmıştır.

Buğra Gülsoy (Demir) Kimdir?

Buğra Gülsoy, 22 Şubat 1982 Ankara doğumludur. Başarılı oyuncu ilk sahne deneyimini 13 yaşında yapmıştır. Bunların yanı sıra Kıbrıs Devlet Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol almıştır. Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Son filmlerinde de yönetmenlik deneyimi yapmıştır. İlk başrol oyunculuğunu 2008 yılında yayınlanan Hepimiz Birimiz dizisinde yaşamıştır. Mahsun Kırmızıgül`ün kaleminden çıkan Güneşi Gördüm filmde de rol alarak başarısına başarı eklemiştir. 

 

17-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar