Leke 2. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Leke 2. Bölüm fragmanı yayınlandı!
Kanal D'nin salı günleri yayınlanmaya başlayan dizisi Leke 2 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D Leke 2. bölümde neler olacak?

Kanal D’nin yeni dizilerinden Leke Salı günü ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Fox Tv’nin Kadın’ı, Atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı ile rakip olan dizi oldukça şanslı bir gündeydi. Prime Time’da sadece iki dizinin olduğu bir gün Leke’nin en az 5-6 reyting alabileceği düşünülüyordu. Ama ne yazık ki beklenen başarı olmadı. Leke total izleyicide 3,68 reytingle 10. Sırada kendine yer bularak beklentileri veremedi ve kötü bir başlangıç yaptı.

Kanal D Leke’nin Konusu Nedir?

Tims & B yapımı bir dizi olan Leke normalde yaz sezonunda başlaması bekleniyordu. Kanal D’nin dizilerinin erken final yapması ve farklı başarısızlıklar diziyi hızlı bir şekilde seyirciyle buluşturdu. Dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu var. Senaristliğini ise usta kalem Ayfer Tunç yapıyor. Başrollerini ise Melis Sezen ve Burak Sevinç paylaşıyor.

Dizide iki kardeş olan 18 yaşındaki Yasemin ile 9 yaşındaki Murat’ın sıkıntılarını ve zorlu mücadeleleri ana hikaye olarak görüyoruz. Yetimhanede büyüyen iki kardeşten büyük olan Yasemin avukat olmak ister. Hukuk fakültesini kazanır ancal yaşı dolmayısıyla yetiştirme yurdundan ayrılmak zorundadır. Kardeşini yurtta yalnız bırakmak istemeyen Yasemin çalışmaya başlar ve kardeşi ile birlikte kalacakları bir ev tutar. Ancak ortada büyük bir sıkıntı vardır, o da küçük Murat’ın ameliyat olması gerekmektedir. Eğer Murat ameliyat olursa duyabilecektir. Yasemin bu ameliyat parasını bulma çabasındayken beklenmedik bir sıkıntıyla karşılaşır.

Kanal D Leke 2. Bölümde Neler Olacak?

Bildiğiniz gibi ilk bölümde Yasemin arkadaşı Şirin yüzünden hapishaneye düşmüştü. Durumdan haberdar olan Serpil ve Birkan hemen yeni plan yaparlar. Bu plan işlerse Yasemin’i kendileri için çalıştıracaklardır. Birkan’ın Yasemin ile ilgili düşünceleri çok farklıdır. Onu serbest bırakacaktır. Yasemin ise ne olduğunu anlayamaz. Bu durumda hayat onu Cem ile karşılaştıracaktır. Cem beklenmedik bir anda Yasemin’i görür.

Cem’in iş hayatında ise işler karışıktır. Mehmet, Cem’in bütün yetkilerini elinden alma derdindedir. Sadece yetki peşinde de değildir geniş çerçevede amacı Cem’i saf dışı bırakıp onun koltuğuna oturmaktır. Fakat Cem bunları düşünecek durumda değildir. O da Yasemin gibi kardeşini koruma derdindedir. Arda’yı geri dönmeye ikna etmek için çok çaba sarf eder.

 

19-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar