Arka Sokaklar dizisine yeni bir oyuncu daha!

Arka Sokaklar dizisine yeni bir oyuncu daha!
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni sezonda da sevenleriyle buluşmayı bekliyor. Arka Sokaklar dizisine yeni bir oyuncu daha geliyor! Peki Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar dizisine kim geliyor?

Medyatava'dan aldığımız haberlere göre, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar dizisine yeni bir isim daha ekleniyor. Yeni sezonda sevenleriyle buluşmayı bekleyen Arka Sokaklar dizisi kadrosunu büyütmeye hazırlanıyor. İşte Arka Sokaklar dizisi ile ilgili tüm detaylar.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un üstlendiği, oyuncuları arasında Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin), Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Boğaç Aksoy (Volkan), Figen Evren (Suat), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yüsra Geyik (Zeliha), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Manolya Aşık (Şule), Efe Günay (Haydarberk), Kerimhan Duman (Tunç), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Çelik (Ayla), Kaan Uslu (Efe Bebek), Tunç Oğuz (Arda), Beste Şamcı (Eda) ve Garip Kont'un bulunduğu diziye yeni bir isim daha geliyor.

Arka Sokaklar dizisnin yeni sezonunda Hasan Küçükçetin'de kadroda olacak. Henüz Arka Sokaklar'ın hangi tarihte yayınlanacağı belli olmasa, dizinin yeni bölümlerini Kanal D ekranlarından takip edebilirsiniz.

28-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar