Yeni dizi MERYEM başlıyor.

Yeni dizi MERYEM başlıyor.
Tmc Film, Kırgın Çiçekler, Bodrum Masalı gibi dizilerin ardından yeni bir dizi ile ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Yeni dizinin adı MERYEM. Dizinin başrollerini Furkan Andıç ve Ayça Ayçin Turan paylaşıyor.

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı Emre Özdür ve Başar Başarır'ın senaryosunu yazdığı dizinin başrollerini Furkan Andıç ve Ayça Ayçin Turan paylaşıyor. Dizi çok yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
Meryem dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı.
Birinci bölüm fragmanı yayınlanan dizi daha şimdiden izleyicilerin merakla beklediği bir dizi haline geldi. Yeni dizi herkesi ekran karşısına kilitlemeye hazırlanıyor.
 

Meryem dizisi konusu nedir?
Hikayenin başrol oyuncusu Meryem Akça otoyol girişlerinde memur olarak çalışan ve herkes tarafından sevilen alçak gönüllü bir kızdır. Aynı zamanda babasının fırınında da babasına yardım etmektedir. Bu genç kızın hayatı yağmurlu bir günde meydana gelen bir trafik kazasıyla bir anda değişir. Meryem sevgilisi Savcı Oktay’ın yaptığı trafik kazasını onun isteği üzerine üstlenir ve hapse girer. Bundan sonrası Oktay ve Savaş arsındaki amansız mücadeledir.
Meryem ne zaman yayınlanacak?
Merakla beklenen dizi 2 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak. Meryem dizisini canlı tv kalitesiyle yayınlanacak olan ilk bölümünden itibaren izleyebilirsiniz.
 

27-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar