Kalp Atışı ile Şevkat Yerimdar'ın kıyasıya rekabeti sürüyor!

Kalp Atışı ile Şevkat Yerimdar'ın kıyasıya rekabeti sürüyor!
Her Cuma akşamı ekranlara gelen Kalp Atışı ve Şevkat Yerimdar dizilerinin kıyasıya rekabetinde kim daha çok izlenmeyi başardı? Show Tv ve Fox Tv'nin en çok sevilen dizileri Kalp Atışı ve Şevkat Yerimdar dün akşam yeni bölümleriyle ekrana geldi.

Yaz döneminin sevilen dizileri Kalp Atışı ve Şevkat Yerimdar, heyecanlı bölümleriyle sevdiklerini ekran başına toplamaya devam ediyor. Her Cuma akşamı Show Tv ekranlarının Kalp Atışı dizisi reyting sıralamalarında ilk 3 sırada yer almayı başarıyor. İlk bölümünden itibaren izleyenlere karşı kendisini sevdiren dizi başarılı oyuncu kadrosu ile yepyeni bölümlerine hazırlanıyor. 

28 Temmuz Cuma günü tarihinde yayınlanan Kalp Atışı ve Şevkat Yerimdar dizilerinin reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Şevkat Yerimdar, 1. sırada yer alırken, 2. sırada ShowTv ekranlarının dizisi Kalp Atışı yer aldı. Son olarak 3. sırada ise Kalp Atışı dizisinin özet bölümü yer aldı.

29-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar